16.8 C
București
joi, 25 aprilie 2024
AcasăSportFOTO și VIDEO. Francezul care "a frecat banca" la Cupa Mondială, dar...

FOTO și VIDEO. Francezul care “a frecat banca” la Cupa Mondială, dar e celebru pentru iubită

Thauvin a impresionat în Ligue 1, la Marseille, dar nu a fost suficient pentru a-l determina pe Deschamps să-l folosească mai mult în naționala Franței.

Totuși presa tabloidă din Anglia, unde a mai evoluat francezul, pentru Newcastle, și cea din Hexagon sunt impresionate de iubita atacantului, star de televiziune, model și fost loc doi la Miss Franța.

Charlotte Pirroni este împreună cu Florian Thauvin din 2015 și ea este probabil cel mai mare suporter al atacantului de la Marseille, fiind prezentă la meciurile Albaștrilor, din Rusia, îmbrăcată în tricoul iubitului.

Iubita lui Thauvin, în vârstă de 24 de ani, este originară din Monaco și provine dintr-o familie cu strânse legături cu fotbalul. Bunicul său a antrenat de trei ori echipa din Principat, în anii ’50 și ’60. Chiar și ei îi era prevăzută o carieră în baschet, în copilărie.

 

 

Laurențiu Mușoiu
Laurențiu Mușoiu
Laurențiu Mihail Mușoiu lucrează în presa centrală din anul 2008. Din anul 2018 lucrează la “România liberă”. A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București. Deține un master în Cercetare în Științele Comunicării. Este, de asemenea, profesor pentru învățământul primar și preșcolar.
Cele mai citite

CSM a respins suspendarea judecătoarei Ancuța Popoviciu din funcție

Consiliul Superior al Magistraturii(CSM) a respins suspendarea Ancuței Popoviciu din funcţie, asa cum ceruse Inspecția Judiciară, potrivit europafm.ro. Săptămâna trecută, chiar judecătoarea ceruse să se...

De ce să alegi călătoria cu autobuzul sau autocarul de la Bucureşti la Chişinău?

Călătoria cu autobuzul sau autocarul de la București la Chișinău poate fi o opțiune excelentă pentru cei care caută o modalitate confortabilă și accesibilă...

Gafa lui Târnovanu amână fiesta FCSB-ului! Meciul cu Farul se joacă cu titlul pe masă

FCSB a remizat în deplasare cu Sepsi OSK Sfântu Gheorghe, scor 2-2, în etapa a șasea din play-off, și trebuie să mai aștepte pentru...
Ultima oră
Pe aceeași temă