21.4 C
București
luni, 28 octombrie 2024
AcasăSportFotbalZeljko Kopic e în discuții pentru prelungirea contractului cu Dinamo!

Zeljko Kopic e în discuții pentru prelungirea contractului cu Dinamo!

Clubul Dinamo București și antrenorul Zeljko Kopic se află în discuții pentru o prelungire a contractului tehnicianului croat, în contextul rezultatelor pozitiv.

Zeljko Kopic, care a preluat conducerea echipei Dinamo în urma unui contract valabil până în vara anului 2025, ar putea semna o nouă înțelegere pentru încă trei ani și jumătate, prelungind astfel colaborarea până în vara lui 2028. Administratorul special al clubului, Andrei Nicolescu, a confirmat că negocierile au început, subliniind că discuțiile se află într-un stadiu avansat, după ce documentele preliminare au fost analizate de ambele părți și revizuite de avocați, potrivit fanatik.ro.

Prelungirea până în 2028, parte din planul de stabilitate al clubului

Dinamo traversează un moment pozitiv sub conducerea lui Kopic, reușind să urce pe locul 4 în clasamentul Ligii 1, cu 21 de puncte acumulate după 14 partide. Într-un sezon dificil, echipa bucureșteană a reușit să depășească așteptările, având un parcurs solid care i-a consolidat poziția în lupta pentru play-off. Dinamoviștii sunt, totuși, la cinci puncte distanță de liderul Universitatea Cluj, dar se mențin într-o poziție competitivă.

Andrei Nicolescu a subliniat că Kopic, alături de Florentin Petre, a creat un climat profesionist și unit la Dinamo, iar înțelegerea propusă pentru următorii ani urmărește să ofere stabilitate și continuitate proiectului. Nicolescu a mai spus că obiectivul clubului este asigurarea unei predictibilități pe termen lung pentru staff-ul tehnic, cu ambiția de a transforma echipa într-un competitor constant pentru play-off.

Kopic a refuzat să facă declarații clare despre viitorul său în urmă cu câteva zile, fapt care a generat îngrijorare printre suporterii echipei, însă Nicolescu a oferit asigurări că ambele părți sunt deschise în privința prelungirii contractului.

În cadrul negocierilor, Nicolescu a amintit și de procesul de restructurare și de ieșirea din insolvență pe care Dinamo o parcurge, proces esențial pentru stabilitatea financiară și managerială a clubului. El a precizat că, personal, nu este remunerat pentru poziția sa, iar mandatul său depinde de acționariatul echipei, aspect ce urmează să fie analizat doar după ieșirea din insolvență.

Dragos Soneriu
Dragos Soneriu
Dragoș are o vastă experiență în domeniul jurnalismului sportiv și al comentariilor sportive, activând pe principalele canale de televiziune din România. În prezent, este comentator sportiv la Antena 1 pentru competiții importante de fotbal, tenis, înot și polo. Anterior, între februarie 2021 și septembrie 2022, a fost redactor pentru Sport.ro, contribuind la scrierea știrilor și administrarea paginilor de social media ale site-ului.
Cele mai citite

Libanul sesizează ONU după moartea a trei jurnaliști în atacuri israeliene

Libanul a depus luni o plângere la Consiliul de Securitate al ONU cu privire la "atacurile israeliene" asupra jurnaliștilor, în urma decesului a trei...

Industria chineză înregistrează cea mai accentuată scădere a profiturilor de după pandemie

Profiturile din industria chineză au înregistrat în septembrie cea mai rapidă scădere de după începutul pandemiei, potrivit datelor recente ale Biroului Naţional de Statistică...

Astronauții de pe ISS sunt pregătiți pentru o evacuare urgentă

Astronauții NASA de la bordul Stației Spațiale Internaționale au fost informați să se pregătească pentru o evacuare urgentă, pe fondul creșterii îngrijorărilor legate de...
Ultima oră
Pe aceeași temă