7.8 C
București
vineri, 19 aprilie 2024
AcasăSportFotbalVești bune pentru fanii lui AC Milan. Olivier Giroud și-a prelungit contractul...

Vești bune pentru fanii lui AC Milan. Olivier Giroud și-a prelungit contractul cu rossonerii

Atacantul francez Olivier Giroud îşi va prelungi cu un an contractul cu echipa de fotbal AC Milan, până în vara anului 2024, informează Sky Sport Italia, citată de Agerpres.

Potrivit sursei citate, reprezentanţii lui Giroud au ajuns la un acord în acest sens cu conducerea clubului AC Milan, iar fotbalistul francez urmează să încaseze un salariu de 3,8 milioane de euro pe an, fără bonusuri incluse. Noul contact urmează să fie oficializat în zilele următoare.

În sezonul trecut, Giroud a marcat 11 goluri în 29 de partide din Serie A, ajutând-o pe AC Milan să cucerească titlul de campioană a Italiei.

Olivier Giroud este cel mai bun marcator din istoria selecţionatei Franţei (53 de goluri), alături de care a câştigat titlul de campion al lumii în 2018, iar în luna decembrie a disputat finala Cupei Mondiale 2022, pierdută la loviturile de departajare în faţa Argentinei.

La 36 de ani, Giroud rămâne în continuare alături de Les Bleus, fiind convocat de selecţionerul Didier Deschamps pentru meciurile disputate luna aceasta de naţionala Franţei în preliminariile EURO 2024. El a declarat recent că şi-ar dori să participe la Jocurile Olimpice din 2024 de la Paris.

Urmărește România Liberă pe  TwitterFacebook și Google News!

Cătălin Mihai
Cătălin Mihai
Cătălin Mihai a absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București și lucrează în presa centrală din anul 2014. În paralel cu activitatea jurnalistică, a activat ca redactor în cadrul Editurii Universității din București. A lucrat pentru România Liberă ca editor online și jurnalist sportiv între anii 2019-2021, iar din martie 2023 s-a alăturat din nou echipei.
Cele mai citite

România înregistrează unul dintre cele mai mari decalaje din UE între veniturile mari și veniturile mici ale populației – GRAFIC

România înregistrează unul dintre cele mai mari decalaje din UE între veniturile mari și cele mici în rândul populației: venitul mediu al celor mai...

Calificare istorică! Corvinul Hunedoara, în finala Cupei României

Divizionara secundă Corvinul Hunedoara s-a calificat pentru prima dată în istorie în finala Cupei României, după ce a învins-o pe teren propriu pe FC...

CEC Bank sărbătorește 160 de ani cu un logo aniversar

CEC Bank sărbătorește anul acesta 160 de ani de la înființare. Pentru a marca acest moment aniversar, anul acesta va fi utilizat un nou...
Ultima oră
Pe aceeași temă