20.8 C
București
sâmbătă, 27 iulie 2024
AcasăSportFotbalUniversitatea Cluj a transferat un fundaș din Brazilia

Universitatea Cluj a transferat un fundaș din Brazilia

Universitatea Cluj a început campania de întărire pentru atacarea unui loc în play-off-ul Ligii 1 cu transferul fundașului brazilian Thalisson Kelven, fotbalist cu 99 de prezenţe în primele două ligi din ţara sa.

Thalisson Kelven da Silva a fost crescut de Coritiba, echipă pentru care a şi debutat în prima ligă din Brazilia, la vârsta de 19 ani. În total a strâns 29 de meciuri în Brasileirao pentru Coritiba şi Juventude.

În următoarele sezoane, Thalisson Kelven a evoluat sub formă de împrumut pentru formaţii din al doilea eşalon, precum Guarani, Clube de Regatas Brasil sau Inter Limeira. Evoluţiile bune în tricoul celor de la Esporte Clube Vitoria i-au oferit şansa unui transfer la Juventude, mutare ce a consemnat revenirea pe prima scenă a fotbalului din Brazilia. În tricoul celor de la Juventude, acesta a fost integralist în 18 meciuri în ediţia 2022 din Brasileiro.

În ultimul sezon, brazilianul de 25 de ani a evoluat pentru formația Mirassol. A bifat 27 de prezenţe în liga secundă din țara natală și a marcat 3 goluri, oferind, de asemenea, și o pasă decisivă.

Urmărește România Liberă pe  XFacebook și Google News!

Redacția
Redacțiahttps://romanialibera.ro
România Liberă este o publicație tipărită și online pentru politică, afaceri și avocați, care acoperă anunțuri pentru litigii majore, tranzacții și probleme de reglementare. A fost fondată în 1877, în România. RL este o publicație de ultimă oră și unul dintre cele mai cunoscute cotidiene la nivel mondial, în principal ca voce a opoziției împotriva autocraților și a fostei Securități. Printre autorii și cititorii noștri se numără cea mai mare organizație filantropă, Fundația pentru o Societate Deschisă din SUA, precum și editorialiști internaționali celebri, profesori de știință și de drept din întreaga lume. În 2009, RL publica săptămânal un supliment de opt pagini cu articole în limba engleză din New York Times, astăzi publică cele mai noi videoclipuri și știri internaționale. Cu sediul în București, RL numără în prezent 50 de colaboratori, agenți și jurnaliști.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă