21.3 C
București
duminică, 28 aprilie 2024
AcasăSportFotbalUniversitatea Cluj a transferat un fundaș din Brazilia

Universitatea Cluj a transferat un fundaș din Brazilia

Universitatea Cluj a început campania de întărire pentru atacarea unui loc în play-off-ul Ligii 1 cu transferul fundașului brazilian Thalisson Kelven, fotbalist cu 99 de prezenţe în primele două ligi din ţara sa.

Thalisson Kelven da Silva a fost crescut de Coritiba, echipă pentru care a şi debutat în prima ligă din Brazilia, la vârsta de 19 ani. În total a strâns 29 de meciuri în Brasileirao pentru Coritiba şi Juventude.

În următoarele sezoane, Thalisson Kelven a evoluat sub formă de împrumut pentru formaţii din al doilea eşalon, precum Guarani, Clube de Regatas Brasil sau Inter Limeira. Evoluţiile bune în tricoul celor de la Esporte Clube Vitoria i-au oferit şansa unui transfer la Juventude, mutare ce a consemnat revenirea pe prima scenă a fotbalului din Brazilia. În tricoul celor de la Juventude, acesta a fost integralist în 18 meciuri în ediţia 2022 din Brasileiro.

În ultimul sezon, brazilianul de 25 de ani a evoluat pentru formația Mirassol. A bifat 27 de prezenţe în liga secundă din țara natală și a marcat 3 goluri, oferind, de asemenea, și o pasă decisivă.

Urmărește România Liberă pe  XFacebook și Google News!

Cătălin Mihai
Cătălin Mihai
Cătălin Mihai a absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București și lucrează în presa centrală din anul 2014. În paralel cu activitatea jurnalistică, a activat ca redactor în cadrul Editurii Universității din București. A lucrat pentru România Liberă ca editor online și jurnalist sportiv între anii 2019-2021, iar din martie 2023 s-a alăturat din nou echipei.
Cele mai citite

Deputatul conservator Dan Poulter a trecut în barca Partidului Laburist

Deputatul conservator Dan Poulter, fost ministru al sănătăţii, a declarat sâmbătă presei că se alătură Partidului Laburist, ceea ce reprezintă un motiv de îngrijorare...

Numărul pensiilor speciale, în creștere în luna aprilie

Numărul beneficiarilor de pensii de serviciu a fost, în aprilie 2024, de 11.471 persoane, în creştere cu 184 de persoane comparativ cu luna anterioară,...

Mesaje de Florii 2024 // Cele mai frumoase urări pe care le puteți face sărbătoriților

Mesaje de Florii 2024// Duminica Floriilor este celebrată cu o săptămână înainte de Paște, adică pe 28 aprilie, și este un prilej de sărbătoare...
Ultima oră
Pe aceeași temă