6.1 C
București
luni, 19 februarie 2024
AcasăSportFotbalUniversitatea Cluj a transferat un fundaș din Brazilia

Universitatea Cluj a transferat un fundaș din Brazilia

Universitatea Cluj a început campania de întărire pentru atacarea unui loc în play-off-ul Ligii 1 cu transferul fundașului brazilian Thalisson Kelven, fotbalist cu 99 de prezenţe în primele două ligi din ţara sa.

Thalisson Kelven da Silva a fost crescut de Coritiba, echipă pentru care a şi debutat în prima ligă din Brazilia, la vârsta de 19 ani. În total a strâns 29 de meciuri în Brasileirao pentru Coritiba şi Juventude.

În următoarele sezoane, Thalisson Kelven a evoluat sub formă de împrumut pentru formaţii din al doilea eşalon, precum Guarani, Clube de Regatas Brasil sau Inter Limeira. Evoluţiile bune în tricoul celor de la Esporte Clube Vitoria i-au oferit şansa unui transfer la Juventude, mutare ce a consemnat revenirea pe prima scenă a fotbalului din Brazilia. În tricoul celor de la Juventude, acesta a fost integralist în 18 meciuri în ediţia 2022 din Brasileiro.

În ultimul sezon, brazilianul de 25 de ani a evoluat pentru formația Mirassol. A bifat 27 de prezenţe în liga secundă din țara natală și a marcat 3 goluri, oferind, de asemenea, și o pasă decisivă.

Urmărește România Liberă pe  XFacebook și Google News!

Cătălin Mihai
Cătălin Mihai
Cătălin Mihai a absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București și lucrează în presa centrală din anul 2014. În paralel cu activitatea jurnalistică, a activat ca redactor în cadrul Editurii Universității din București. A lucrat pentru România Liberă ca editor online și jurnalist sportiv între anii 2019-2021, iar din martie 2023 s-a alăturat din nou echipei.
Cele mai citite

Moda de la Londra înfurie guvernul elen

Săptămâna modei de la Londra a reușit să înfurie Grecia. După ce un designer și-a pus modelele să treacă în fața celebrei frize...

Deputatul PNL Sabin Sărmaş, exclus de pe grupurile interne de Whatsapp

Deputatul PNL Sabin Sărmaş, preşedintele Comisiei pentru Tehnologia Informaţiei şi Comunicaţiilor din Camera Deputaţilor, și-a permis să critice partidul, despre care a spus...

„E un partid nou. NOUNOUȚ!”

Cunoscutul actor Florin Călinescu pare gata să revină în politică. Fosta vedetă Tv mărturisește că este pe cale să se „implice” politic într-un...
Ultima oră
Pe aceeași temă