36 C
București
duminică, 23 iunie 2024
AcasăSportFotbalUnited, aproape de a-și pierde omul de bază! Bruno Fernandes este dorit...

United, aproape de a-și pierde omul de bază! Bruno Fernandes este dorit de Bayern Munchen

După ce l-a numit recent în funcția de antrenor pe Vincent Kompany, Bayern Munchen este foarte aproape de transferul internaţionalului portughez Bruno Fernandes, fotbalist care în acest moment evoluează la Manchester United.

Potrivit cotidianului portughez O Jogo, Fernandes, care se pregăteşte să participe la EURO 2024 cu selecţionata ţării sale, nu exclude un transfer la un alt club în această vară, deși mai are contract cu United până în 2026.

Bayern Munchen, care l-a numit recent în funcţia de antrenor pe belgianul Vincent Kompany, speră să dea prima lovitură a verii prin aducerea lui Bruno Fernandes pe Allianz Arena.

Se pare că bavarezii au însă concurenţă serioasă în privința aducerii lui Fernandes, FC Barcelona fiind interesată la rândul ei de mijlocașul lusitan.

Urmărește România Liberă pe XFacebook și Google News!

Cătălin Mihai
Cătălin Mihai
Cătălin Mihai a absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București și lucrează în presa centrală din anul 2014. În paralel cu activitatea jurnalistică, a activat ca redactor în cadrul Editurii Universității din București. A lucrat pentru România Liberă ca editor online și jurnalist sportiv între anii 2019-2021, iar din martie 2023 s-a alăturat din nou echipei.
Cele mai citite

Fostul campion Murray, exclus de la Wimbledon după o intervenție chirurgicală la spate

Fostul campion de două ori la Wimbledon, Andy Murray, a fost exclus din turneul de anul acesta după ce a suferit o intervenție chirurgicală...

Rareș Bogdan a lăsat un ceas în Secu(Real)itate(a) ce indică mereu Doi și-un sfert

Ilustrație: Marian Avramescu Europarlamentarul Partidului Național Liberal (PNL), Rareș Bogdan, și-ar fi uitat unul dintre ceasurile din deja celebra sa colecție în sediul Realitatea...

Zboruri anulate la aeroportul din Manchester, Marea Britanie, după o pană de curent, duminică, 23 iunie 2024

Zboruri anulate în două terminale și sosiri deviate la aeroportul din Manchester, Marea Britanie, după o pană de curent, duminică, 23 iunie 2024 Zborurile la...
Ultima oră
Pe aceeași temă