22.8 C
București
vineri, 20 septembrie 2024
AcasăLifestyleSurpriză în Liga I. Pandurii a demolat-o pe Steaua cu 3-1

Surpriză în Liga I. Pandurii a demolat-o pe Steaua cu 3-1

Etapa a XXI-a a Ligii I s-a încheiat cu o surpriză de proporții, după ce liderul Steaua a fost învins de către Pandurii cu scorul de 3-1 (1-0), la Târgu Jiu. Meciul a fost unul care anunță pericol pentru Steaua în finala Cupei Ligii, acolo unde cele două cluburi se vor duela din nou.

Pandurii a înscris golurile prin Mihai Roman '38, Shalaj '57 şi Eric '90 (penalti), în timp ce pentru Steaua a înscris Gabi Iancu, în minutul 67. Prima reușită a Pandurilor a venit chiar după o pasă decisivă a fostului stelist Mihai Pintilii, care i-a centrat perfect, în careu, lui Roman. Un gol superb a fost cel de 2-0, al lui Shalaj, care l-a lobat de la marginea careului de 16 metri pe Arlauskis. Cel mai frumos gol al meciului a fost însă cel marcat de Gabi Iancu, din 20 de metri, cu un șut plasat, după o lovitură liberă. Eric a marcat după ce Tamaș a comis fault la marginea careului, iar arbitrul a dictat penalti.

După acest meci, Steaua a rămas la 7 puncte avans față de locul al doilea, Petrolul, în timp ce Pandurii a urcat pe poziția a 9-a, cu 25 puncte.

Echipa folosită de Pandurii Târgu Jiu: Gliwa – Unguruşan, Cordoş, Vasiljevici, Momcilovici – Anton, Pintilii – Răduţ (Pleaşcă '70), Nistor, Shalaj (Buleică '61) – M. Roman (Eric '87). Antrenor: Eduard Iordănescu.

Echipa folosită de Steaua: Arlauskis – Papp, Tamaş, Varela, Guilherme – Prepeliţă, Filip (Bourceanu '53) – Ad. Popa (Rusescu '72), Chipciu, Tănase – Ţucudean (Iancu '57). Antrenor: Constantin Gâlcă.

Au primit cartonaşe galbene: Anton '80, Pleaşcă '88 / Papp '86, Tamaş '89.

Cele mai citite

Raya a salvat-o pe Arsenal de la eșec! Portarul spaniol a avut o paradă uluitoare

David Raya, portarul lui Arsenal, a fost protagonistul unei duble parade impresionante care a salvat echipa sa în meciul împotriva Atalantei, scor 0-0, din...

Dacia reduce prețurile pentru majoritatea modelelor, în contextul unei piețe auto în declin

Prețurile modelelor Dacia pe piața din România au fost ajustate în contextul provocărilor economice și al scăderii cererii de automobile noi, cu reduceri semnificative...

Sophia Loren, actrița considerată o legendă a cinematografiei mondiale, împlinește 90 de ani

Actrița legendară Sophia Loren va celebra vineri seară, la Roma, împlinirea vârstei de 90 de ani, într-o petrecere privată organizată într-un hotel de lux...
Ultima oră
Pe aceeași temă