13.7 C
București
duminică, 28 aprilie 2024
AcasăSportFotbal„Studenții” au încurcat liderul. FCSB, pas fals cu Universitatea Cluj

„Studenții” au încurcat liderul. FCSB, pas fals cu Universitatea Cluj

FCSB și Universitatea Cluj au terminat la egalitate, scor 2-2, pe Arena Națională din București, în epilogul etapei cu numărul 11 a Ligii 1.

Reveniți în București după patru meciuri jucate „afară”, roș-albaștrii le-au dat rapid un motiv de bucurie celor peste 13.000 de fani prezenți în tribunele Arenei Naționale pentru a-i susține. FCSB a început în forță, iar ocazia lui Băluță din minutul 5 a anunțat golul lui Joyskim Dawa, venit la puțin timp după. Camerunezul a deschis scorul norocos, cu o lovitură de cap, după ce portarul Andrei Gorcea nu a reuşit să respingă o minge înaltă în careul mic.

„Studenții” au restabilit egalitatea în minutul 27, prin Dan Nistor. Decarul ardelenilor înscris un gol frumos, după ce a driblat doi adversari și a șutat la colțul lung. Totuși, FCSB a intrat la pauză în avantaj, după ce în minutul 39 Adrian Şut a urmărit mingea respinsă de Gorcea la lovitura liberă executată de Florinel Coman și a trimis imparabil.

Roș-albaștrii se puteau desprinde decisiv în mitanul secund, dar Băluță, Compagno și Olaru au ratat, pe rând, ocazii mari la poarta clujeană.

„Șepcile Roșii” au restabilit egalitatea în minutul 88 prin Bogdan Mitrea, care a reluat excelent cu capul la un corner executat de Nistor.

După meci, patronul FCSB, Gigi Becali, a anunțat că vrea să achiziționeze încă un „vârf”: „Dacă ai cinci ocazii, înseamnă că ai jucat. (…) N-am cum să spun la jocul ăsta că nu sunt mulțumit. Pot să spun că vreau să câștig detașat, dar iau în calcul și ghinionul. A fost ghinion. E clar că ne trebuie un atacant. În iarnă o să luăm unul”.

În urma acestui rezultat, FCSB rămâne lider în clasamentul Ligii 1, cu 26 de puncte, la patru lungimi în fața formației de pe locul secund, CFR Cluj. Cu 12 puncte acumulate, Universitatea Cluj este pe locul 11, la egalitate cu FCU Craiova 1948 și Sepsi.

Urmărește România Liberă pe TwitterFacebook și Google News!

Cătălin Mihai
Cătălin Mihai
Cătălin Mihai a absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București și lucrează în presa centrală din anul 2014. În paralel cu activitatea jurnalistică, a activat ca redactor în cadrul Editurii Universității din București. A lucrat pentru România Liberă ca editor online și jurnalist sportiv între anii 2019-2021, iar din martie 2023 s-a alăturat din nou echipei.
Cele mai citite

Modificări de trasee în acest weekend, în timpul desfășurării evenimentului „Bucharest Street Food Festival – Spring Edition”

Cu ocazia organizării evenimentului „Bucharest Street Food Festival – Spring Edition”, în zilele de 27.04.2024 (sâmbătă) și 28.04.2024 (duminică), între orele 09:00 – 22:00, circulația rutieră va fi restricţionată pe Șos....

BEC: Tragerea la sorţi pentru stabilirea numărului de ordine de pe buletinele de vot va fi luni, 29 aprilie

Preşedintele Biroului Electoral Central (BEC) va efectua, luni, 29 aprilie, tragerea la sorţi pentru stabilirea numărului de ordine de pe buletinele de vot al...

Doi tineri au murit după ce au intrat cu scuterul într-un podeț. FOTO

Doi tineri au murit, noaptea trecută, într-un accident rutier produs pe raza satului Budeni, ce aparţine de oraşul Dolhasca, au anunţat reprezentanţii Inspectoratului pentru...
Ultima oră
Pe aceeași temă