11.1 C
București
duminică, 5 mai 2024
AcasăSportFotbalSepsi OSK i-a găsit înlocuitor lui Ciobotariu! Cine este alesul formației covăsnene

Sepsi OSK i-a găsit înlocuitor lui Ciobotariu! Cine este alesul formației covăsnene

Formația Sepsi OSK Sfântu Gheorghe l-a numit pe germanul Bernd Storck în funcția de antrenor principal, după despărțirea de Liviu Ciobotariu.

În vârstă de 60 de ani, Bernd Storck a semnat un contract până la finalul sezonului 2023-2024, cu opţiune de prelungire.

Storck a condus naţionala Ungariei timp de doi ani (2015-2017), iar apoi a pregătit echipe de club din Belgia (Mouscron, Cercle Bruges, KFC Genk, KAS Eupen şi KV Kortrijk) şi Slovacia (Dunajska Streda).

De asemenea, a fost selecţioner al naţionalei Kazahstanului, în perioada 2008-2010, precum şi secund la echipe precum VfB Stuttgart, Hertha Berlin, VfL Wolfsburg, Partizan Belgrad sau Borussia Dortmund.

Storck îl înlocuieşte pe Liviu Ciobotariu, care s-a despărţit miercuri de clubul covăsnean din cauza rezultatelor slabe.

Urmărește România Liberă pe  XFacebook și Google News!

Cătălin Mihai
Cătălin Mihai
Cătălin Mihai a absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București și lucrează în presa centrală din anul 2014. În paralel cu activitatea jurnalistică, a activat ca redactor în cadrul Editurii Universității din București. A lucrat pentru România Liberă ca editor online și jurnalist sportiv între anii 2019-2021, iar din martie 2023 s-a alăturat din nou echipei.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă