27.5 C
București
vineri, 26 iulie 2024
AcasăSportFotbalSchimbare de lider în Spania. Girona, egalată la puncte de Real Madrid

Schimbare de lider în Spania. Girona, egalată la puncte de Real Madrid

Girona, revelaţia acestui sezon de La Liga, a cedat fotoliu de lider în clasament în fața „galacticilor” de la Real Madrid, după ce a remiza, pe teren propriu, scor 1-1, cu Athletic Bilbao.

În ultimul meci al etapei a 14-a din Spania, Girona a deschis scorul prin internaţionalul ucrainean Viktor Ţîgankov (56), însă Athletic a restabilit egalitatea în minutul 68, prin atacantul Inaki Williams.

Girona, care a reuşit în această toamnă cel mai bun debut de sezon din istoria sa, venea după o serie de cinci victorii consecutive, iar luni seară a pierdut primele sale puncte după aproximativ două luni.

Girona şi Real Madrid au acum acelaşi număr de puncte, 35, însă gruparea din capitala Spaniei ocupă primul loc în clasament graţie golaverajului superior.

Urmărește România Liberă pe  XFacebook și Google News!

Redacția
Redacțiahttps://romanialibera.ro
România Liberă este o publicație tipărită și online pentru politică, afaceri și avocați, care acoperă anunțuri pentru litigii majore, tranzacții și probleme de reglementare. A fost fondată în 1877, în România. RL este o publicație de ultimă oră și unul dintre cele mai cunoscute cotidiene la nivel mondial, în principal ca voce a opoziției împotriva autocraților și a fostei Securități. Printre autorii și cititorii noștri se numără cea mai mare organizație filantropă, Fundația pentru o Societate Deschisă din SUA, precum și editorialiști internaționali celebri, profesori de știință și de drept din întreaga lume. În 2009, RL publica săptămânal un supliment de opt pagini cu articole în limba engleză din New York Times, astăzi publică cele mai noi videoclipuri și știri internaționale. Cu sediul în București, RL numără în prezent 50 de colaboratori, agenți și jurnaliști.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă