15.7 C
București
sâmbătă, 27 aprilie 2024
AcasăSportFotbalSchimbare de lider în Spania. Girona, egalată la puncte de Real Madrid

Schimbare de lider în Spania. Girona, egalată la puncte de Real Madrid

Girona, revelaţia acestui sezon de La Liga, a cedat fotoliu de lider în clasament în fața „galacticilor” de la Real Madrid, după ce a remiza, pe teren propriu, scor 1-1, cu Athletic Bilbao.

În ultimul meci al etapei a 14-a din Spania, Girona a deschis scorul prin internaţionalul ucrainean Viktor Ţîgankov (56), însă Athletic a restabilit egalitatea în minutul 68, prin atacantul Inaki Williams.

Girona, care a reuşit în această toamnă cel mai bun debut de sezon din istoria sa, venea după o serie de cinci victorii consecutive, iar luni seară a pierdut primele sale puncte după aproximativ două luni.

Girona şi Real Madrid au acum acelaşi număr de puncte, 35, însă gruparea din capitala Spaniei ocupă primul loc în clasament graţie golaverajului superior.

Urmărește România Liberă pe  XFacebook și Google News!

Cătălin Mihai
Cătălin Mihai
Cătălin Mihai a absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București și lucrează în presa centrală din anul 2014. În paralel cu activitatea jurnalistică, a activat ca redactor în cadrul Editurii Universității din București. A lucrat pentru România Liberă ca editor online și jurnalist sportiv între anii 2019-2021, iar din martie 2023 s-a alăturat din nou echipei.
Cele mai citite

Măsurile și condițiile pentru votul cu urna specială la europarlamentare și locale

Biroul Electoral Central (BEC) a stabilit măsurile pentru exercitarea dreptului de vot prin intermediul urnei speciale la alegerile din data de 9 iunie, menţionând,...

Floriile 2024, duminica dinainte de Paște. De ce se sfințesc ramurile de salcie

Floriile, duminica dinaintea Paștelui, reprezintă un moment de profundă semnificație în calendarul creștin. În această zi, creștinii marchează Intrarea Mântuitorului în Ierusalim, un eveniment...

Nicolae Ciucă comentează declarația lui Ciolacu. Premierul a susținut că Buzăul nu este în Moldova

La sediul Biroului Electoral Municipal, Nicolae Ciucă a fost întrebat despre comentariile premierului Marcel Ciolacu privind locația Buzăului și aluzia sa la un posibil...
Ultima oră
Pe aceeași temă