22.1 C
București
vineri, 26 iulie 2024
AcasăSportFotbalSchimbare de lider în Liga a 2-a! Cum arată clasamentul după prima...

Schimbare de lider în Liga a 2-a! Cum arată clasamentul după prima etapă din play-off

Prima rundă a play-off-ului Liga a 2-a a adus schimbarea de lider, după ce ieri, în ultima partidă, AFK Csikszereda Miercurea Ciuc a învins-o cu 2-0 pe CSC 1599 Șelimbăr, care a pierdut astfel prima poziție în clasament.

Formația pregătită de Robert Ilyes s-a impus cu 2-0 și, în urma acestui eșec, CSC 1599 Șelimbăr pierde primul loc în clasament, noul lider fiind Unirea Slobozia. Acum, ialomițenii au un punct avans în fața formației din Sibiu.

Unirea Slobozia a trecut în această rundă, pe teren propriu, de CS Mioveni, scor 1-0. Etapa inaugurală a fost deschisă de meciul dintre Corvinul Hunedoara și Gloria Buzău, încheiat cu o remiză, scor 1-1.

Potrivit FRF, Următoarea rundă din play-off va debuta joi, 4 aprilie, cu partida CS Mioveni – Gloria Buzău. Sâmbătă, 6 aprilie, avem programat duelul dintre CSC 1599 Șelimbăr și Corvinul Hunedoara, runda a doua din play-off urmând să se încheie duminică, 7 aprilie, cu meciul dintre Unirea Slobozia și AFK Csikszereda.

Cum arată clasamentul play-off-ului la finalul primei etape

Urmărește România Liberă pe  XFacebook și Google News!

Redacția
Redacțiahttps://romanialibera.ro
România Liberă este o publicație tipărită și online pentru politică, afaceri și avocați, care acoperă anunțuri pentru litigii majore, tranzacții și probleme de reglementare. A fost fondată în 1877, în România. RL este o publicație de ultimă oră și unul dintre cele mai cunoscute cotidiene la nivel mondial, în principal ca voce a opoziției împotriva autocraților și a fostei Securități. Printre autorii și cititorii noștri se numără cea mai mare organizație filantropă, Fundația pentru o Societate Deschisă din SUA, precum și editorialiști internaționali celebri, profesori de știință și de drept din întreaga lume. În 2009, RL publica săptămânal un supliment de opt pagini cu articole în limba engleză din New York Times, astăzi publică cele mai noi videoclipuri și știri internaționale. Cu sediul în București, RL numără în prezent 50 de colaboratori, agenți și jurnaliști.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă