21.6 C
București
luni, 29 aprilie 2024
AcasăSportFotbalSchimbare de lider în Liga a 2-a! Cum arată clasamentul după prima...

Schimbare de lider în Liga a 2-a! Cum arată clasamentul după prima etapă din play-off

Prima rundă a play-off-ului Liga a 2-a a adus schimbarea de lider, după ce ieri, în ultima partidă, AFK Csikszereda Miercurea Ciuc a învins-o cu 2-0 pe CSC 1599 Șelimbăr, care a pierdut astfel prima poziție în clasament.

Formația pregătită de Robert Ilyes s-a impus cu 2-0 și, în urma acestui eșec, CSC 1599 Șelimbăr pierde primul loc în clasament, noul lider fiind Unirea Slobozia. Acum, ialomițenii au un punct avans în fața formației din Sibiu.

Unirea Slobozia a trecut în această rundă, pe teren propriu, de CS Mioveni, scor 1-0. Etapa inaugurală a fost deschisă de meciul dintre Corvinul Hunedoara și Gloria Buzău, încheiat cu o remiză, scor 1-1.

Potrivit FRF, Următoarea rundă din play-off va debuta joi, 4 aprilie, cu partida CS Mioveni – Gloria Buzău. Sâmbătă, 6 aprilie, avem programat duelul dintre CSC 1599 Șelimbăr și Corvinul Hunedoara, runda a doua din play-off urmând să se încheie duminică, 7 aprilie, cu meciul dintre Unirea Slobozia și AFK Csikszereda.

Cum arată clasamentul play-off-ului la finalul primei etape

Urmărește România Liberă pe  XFacebook și Google News!

Cătălin Mihai
Cătălin Mihai
Cătălin Mihai a absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București și lucrează în presa centrală din anul 2014. În paralel cu activitatea jurnalistică, a activat ca redactor în cadrul Editurii Universității din București. A lucrat pentru România Liberă ca editor online și jurnalist sportiv între anii 2019-2021, iar din martie 2023 s-a alăturat din nou echipei.
Cele mai citite

Cărucioarele pentru bebeluși – află ce model să alegi pentru a fi cel mai folosit accesoriu pentru micuțul tău

Procesul continuu de dezvoltare al tehnologiei nu a ocolit nici domeniul produselor pentru copii, unde, spre exemplu, cărucioarele pentru bebeluși au parcurs o...

Ce poți face în cea mai lungă vacanță școlară?

În perioada de dinaintea celei mai lungi vacanțe școlare din ultimele Sărbători de Paști, părinții au luat cu asalt agențiile de turism pentru a-i...

Sfânta Lumină va fi adusă, sâmbătă seara, de la Ierusalim

Sfânta Lumină va fi adusă de la Ierusalim, sâmbătă seara, de Superiorul Aşezămintelor Patriarhiei Române la Locurile Sfinte, părintele arhimandrit Teofil Anăstăsoaie, şi va...
Ultima oră
Pe aceeași temă