25.5 C
București
sâmbătă, 27 iulie 2024
AcasăSportFotbalSchimbare de căpitan la Manchester United. Cine e noul șef din teren...

Schimbare de căpitan la Manchester United. Cine e noul șef din teren al „diavolilor roșii”

Mijlocaşul portughez Bruno Fernandes a preluat banderola de căpitan la Manchester United, care a fost purtată până acum de fundaşul Harrry Maguire.

Maguire a dezvăluit duminică că a fost deposedat de rolul de căpitan prin decizia antrenorului olandez Erik ten Hag, care l-a titularizat doar de opt ori în sezonul trecut. Maguire a primit banderola de căpitan la şase luni după transferul său de la Leicester City, în schimbul a 80 de milioane de lire sterline, în ianuarie 2020.

Fernandes, 28 ani, transferat în 2020 de la Sporting pentru 80 milioane euro, a fost un jucător cheie al lui United în sezonul trecut în care a bifat toate meciurile, cu excepţia unuia, din campionat. United s-a clasat pe locul patru şi a prins Liga Campionilor pentru prim oară din 2021.

Portughezul a strâns 185 de meciuri şi a marcat 64 de goluri în tricoul lui United.

La primul meci din presezon cu Lyon de miercuri, Raphael Varane a purtat banderola de căpitan, în absenţa lui Fernandes, care a primit timp suplimentar de odihnă după meciurile disputate la naţionala sa în iunie.

United a ajuns joi în SUA pentru un turneu de 12 zile, fără mijlocaşul Fred, care a rămas în Anglia din motive personale.

Urmărește România Liberă pe  TwitterFacebook și Google News!

Redacția
Redacțiahttps://romanialibera.ro
România Liberă este o publicație tipărită și online pentru politică, afaceri și avocați, care acoperă anunțuri pentru litigii majore, tranzacții și probleme de reglementare. A fost fondată în 1877, în România. RL este o publicație de ultimă oră și unul dintre cele mai cunoscute cotidiene la nivel mondial, în principal ca voce a opoziției împotriva autocraților și a fostei Securități. Printre autorii și cititorii noștri se numără cea mai mare organizație filantropă, Fundația pentru o Societate Deschisă din SUA, precum și editorialiști internaționali celebri, profesori de știință și de drept din întreaga lume. În 2009, RL publica săptămânal un supliment de opt pagini cu articole în limba engleză din New York Times, astăzi publică cele mai noi videoclipuri și știri internaționale. Cu sediul în București, RL numără în prezent 50 de colaboratori, agenți și jurnaliști.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă