21 C
București
duminică, 15 septembrie 2024
AcasăSportFotbalScandal major în Kosovo! Președintele Federației amenință jucătorii naționalei

Scandal major în Kosovo! Președintele Federației amenință jucătorii naționalei

După eșecul cu România, președintele Federației de Fotbal din Kosovo, Agim Ademi, a lansat amenințări dure la adresa a trei jucători din naționala kosovară, acuzați că au petrecut în club.

După înfrângerea suferită de Kosovo în fața României, scor 0-3, în debutul noii ediții a Ligii Națiunilor, tensiunile au atins un punct critic în cadrul echipei kosovare. Agim Ademi, președintele Federației de Fotbal din Kosovo, i-a amenințat pe trei jucători din lotul național, după ce aceștia ar fi petrecut într-un club până la primele ore ale dimineții. Potrivit surselor, cei trei fotbaliști implicați sunt Arijanet Muric (portar, 25 de ani), Florent Muslija (aripă stângă, 26 de ani) și Edon Zhegrova (mijlocaș, 25 de ani).

Amenințări șocante din partea președintelui Federației

Cei trei au fost excluși din lot de selecționerul Franco Foda pentru meciul următor împotriva Ciprului, după ce ar fi consumat alcool și ar fi încălcat regulile echipei. Președintele Ademi a avut o reacție dură, amenințându-i pe jucători cu expresii violente: „Vă rup picioarele, vă ruinez carierele!”, a dezvăluit unul dintre fotbaliști jurnalistului kosovar Arlind Sadiku.

Deși președintele Federației nu a oferit comentarii suplimentare despre incident, el a susținut decizia selecționerului de a-i exclude din lot, argumentând că „regulile trebuie respectate”. Între timp, unul dintre fotbaliștii acuzați, Arijanet Muric, a negat acuzațiile, afirmând că zvonurile nu reflectă adevărul: „Decizia luată împotriva noastră nu este corectă”, a declarat el pentru presa din Kosovo.

Edon Zhegrova a adoptat o atitudine rezervată, declarând că va „vorbi doar pe teren”, refuzând să intre în detalii cu privire la situația tensionată.

Fără cei trei jucători, Kosovo a reușit să câștige categoric următorul meci, împotriva Ciprului, cu scorul de 4-0, dar incidentul rămâne o pată neagră asupra climatului din echipa națională.

Dragos Soneriu
Dragos Soneriu
Dragoș are o vastă experiență în domeniul jurnalismului sportiv și al comentariilor sportive, activând pe principalele canale de televiziune din România. În prezent, este comentator sportiv la Antena 1 pentru competiții importante de fotbal, tenis, înot și polo. Anterior, între februarie 2021 și septembrie 2022, a fost redactor pentru Sport.ro, contribuind la scrierea știrilor și administrarea paginilor de social media ale site-ului.
Cele mai citite

Ministrul Mediului: Se așteaptă o noapte grea. Numărul de salvatori a fost suplimentat

Ministrul Fechet a declarat că atenția autorităților se mută spre nord, unde sunt avertizări de viituri la noapte Ministrul Mediului, Mircea Fechet a declarat că...

Planurile pentru noua fabrică Intel din Polonia avansează după aprobarea ajutorului de stat de către Comisia Europeană

Proiectul Intel de a construi o nouă fabrică în Polonia a făcut un pas important după ce Comisia Europeană a aprobat ajutorul de stat...

BMW recheamă 1,5 milioane de mașini din cauza unui defect la frâne, afectând profitul pe 2024

BMW a anunțat rechemarea a 1,5 milioane de vehicule din cauza unui defect la sistemul de frânare, ceea ce va afecta semnificativ profitul companiei...
Ultima oră
Pe aceeași temă