29.6 C
București
vineri, 13 septembrie 2024
AcasăSportFotbalScandal la naționala Olandei! Un jucător i-a dat replică selecționerului Koeman

Scandal la naționala Olandei! Un jucător i-a dat replică selecționerului Koeman

Steven Bergwijn refuză convocările la naționala Olandei cât timp Ronald Koeman rămâne selecționer.

Steven Bergwijn a anunțat că nu va mai evolua pentru naționala Olandei atât timp cât Ronald Koeman se află la cârma echipei. Decizia vine după criticile dure ale selecționerului, care l-a acuzat pe atacant că a ales banii din fotbalul saudit în detrimentul ambițiilor sportive, deși acesta are doar 26 de ani.

Tensiuni la naționala Olandei

Naționala Olandei s-a reunit pentru primele meciuri din Liga Națiunilor împotriva Bosniei și Herțegovinei și Germaniei, însă atmosfera din echipă este tensionată. Ronald Koeman a criticat public alegerea lui Steven Bergwijn de a se transfera la Al-Ittihad, susținând că jucătorul a demonstrat lipsă de ambiție sportivă.

Atacantul de bandă, care a fost o prezență constantă în lotul Olandei, a răspuns dur, declarând că nu va mai juca sub comanda lui Koeman: „Nu vreau să mai joc pentru acest manager. Putea să mă sune și să-mi asculte povestea, dar a preferat să mă critice public”, a afirmat Bergwijn.

Koeman a confirmat că nu-l va mai convoca pe Bergwijn din cauza alegerii de a pleca în Arabia Saudită, considerând că timpul său la echipa națională s-a încheiat. Atacantul, care are 35 de selecții și 8 goluri pentru Olanda, a fost cândva considerat unul dintre cei mai promițători fotbaliști europeni, dar acum cariera sa pare să ia o nouă direcție.

Dragos Soneriu
Dragos Soneriu
Dragoș are o vastă experiență în domeniul jurnalismului sportiv și al comentariilor sportive, activând pe principalele canale de televiziune din România. În prezent, este comentator sportiv la Antena 1 pentru competiții importante de fotbal, tenis, înot și polo. Anterior, între februarie 2021 și septembrie 2022, a fost redactor pentru Sport.ro, contribuind la scrierea știrilor și administrarea paginilor de social media ale site-ului.
Cele mai citite

Pașii pentru a obține anularea parțială a datoriilor la ANAF 

Experți fiscali și contabili au explicat pentru Termene.ro care sunt etapele prin care o firmă sau o persoană poate beneficia de amnistia fiscală adoptată prin...

Debut cu succes pentru Xavi Pascual cu Veszprem în Liga Campionilor

Veszprem a început cu dreptul în Liga Campionilor, învingând Fuchse Berlin cu scorul de 32-31. Xavi Pascual, fostul antrenor al lui Dinamo București, a debutat...

Verstappen, cel mai bun timp la antrenamentele de la Baku!

Pilotul olandez Max Verstappen (Red Bull), campionul mondial en titre, a fost cel mai rapid în prima sesiune de antrenamente libere pentru Marele Premiu...
Ultima oră
Pe aceeași temă