27.1 C
București
luni, 15 aprilie 2024
AcasăSportFotbalSabău, înaintea „sfertului” de Cupa României cu FC Hermannstadt: „Jucătorii sunt 100%...

Sabău, înaintea „sfertului” de Cupa României cu FC Hermannstadt: „Jucătorii sunt 100% pregătiţi şi motivaţi să ne calificăm în semifinale”

Ioan Ovidiu Sabău, antrenorul Universității Cluj, spune că jucătorii săi sunt pregătiţi şi motivaţi să o învingă pe FC Hermannstadt şi să se califice în semifinalele Cupei României.

„Ca obiectiv, ţinând cont că anul trecut am jucat o finală, pretenţiile astea sunt… Eu personal mi-am stabilit acest obiectiv, cred că şi suporterii noştri îşi doresc să jucăm finala. Cred că şi conducerea. Şi jucătorii 100% sunt pregătiţi şi motivaţi să ne calificăm mâine. E foarte important să pregătim bine jocul de mâine. Ei au o zi în plus faţă de noi ca recuperare, dar totuşi avem şi noi patru zile şi nu cred că este condiţionată forma sportivă şi ritmul”, a afirmat Sabău.

Tehnicianul echipei clujene consideră că pentru o calificare în penultimul act al competiţiei e nevoie de multă ambiţie din partea jucătorilor săi: „Am analizat ultimul joc, ştim ce trebuie îmbunătăţit, dar pe lângă partea de pregătire, trebuie să existe şi multă voinţă şi ambiţie pentru a obţine ceva, un obiectiv atât de important. Întâlnim o echipă omogenă, cu un antrenor foarte bine pregătit, un om serios. E o echipă care joacă de trei ani cam cu acelaşi sistem, acelaşi lot, o echipă care ştie ce are de făcut în teren. Nu va fi uşor, va trebui să facem ambele faze bine. Cred că va fi un meci foarte tacticizat”.

Universitatea Cluj primește vizita formației FC Hermannstadt, miercuri, de la ora 21:00, pe Cluj Arena, în sferturile de finală ale Cupei României. 

Urmărește România Liberă pe  XFacebook și Google News!

Cătălin Mihai
Cătălin Mihai
Cătălin Mihai a absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București și lucrează în presa centrală din anul 2014. În paralel cu activitatea jurnalistică, a activat ca redactor în cadrul Editurii Universității din București. A lucrat pentru România Liberă ca editor online și jurnalist sportiv între anii 2019-2021, iar din martie 2023 s-a alăturat din nou echipei.
Cele mai citite

“Experimentul Cârstoiu va lua sfârșit brusc”, estimează Ludovic Orban

"Experimentul Cârstoiu va lua sfârșit brusc", estimează Ludovic Orban, liderul partidului Forța Dreptei, referindu-se la candidatul PSD - PNL la funcția de primar general...

Tesla va concedia peste 10% din personal la nivel global

Tesla va concedia peste 10% din forța sa de muncă la nivel global, se arată într-o notă internă consultată luni de Reuters, în contextul...

Dolarul crește, iar yenul atinge cel mai slab nivel din 1990 încoace

Dolarul a atins cel mai ridicat nivel de la începutul lunii noiembrie, în timp ce yenul a ajuns la cel mai scăzut nivel din...
Ultima oră
Pe aceeași temă