15.7 C
București
joi, 2 mai 2024
AcasăSportFotbalSabău, înaintea „sfertului” de Cupa României cu FC Hermannstadt: „Jucătorii sunt 100%...

Sabău, înaintea „sfertului” de Cupa României cu FC Hermannstadt: „Jucătorii sunt 100% pregătiţi şi motivaţi să ne calificăm în semifinale”

Ioan Ovidiu Sabău, antrenorul Universității Cluj, spune că jucătorii săi sunt pregătiţi şi motivaţi să o învingă pe FC Hermannstadt şi să se califice în semifinalele Cupei României.

„Ca obiectiv, ţinând cont că anul trecut am jucat o finală, pretenţiile astea sunt… Eu personal mi-am stabilit acest obiectiv, cred că şi suporterii noştri îşi doresc să jucăm finala. Cred că şi conducerea. Şi jucătorii 100% sunt pregătiţi şi motivaţi să ne calificăm mâine. E foarte important să pregătim bine jocul de mâine. Ei au o zi în plus faţă de noi ca recuperare, dar totuşi avem şi noi patru zile şi nu cred că este condiţionată forma sportivă şi ritmul”, a afirmat Sabău.

Tehnicianul echipei clujene consideră că pentru o calificare în penultimul act al competiţiei e nevoie de multă ambiţie din partea jucătorilor săi: „Am analizat ultimul joc, ştim ce trebuie îmbunătăţit, dar pe lângă partea de pregătire, trebuie să existe şi multă voinţă şi ambiţie pentru a obţine ceva, un obiectiv atât de important. Întâlnim o echipă omogenă, cu un antrenor foarte bine pregătit, un om serios. E o echipă care joacă de trei ani cam cu acelaşi sistem, acelaşi lot, o echipă care ştie ce are de făcut în teren. Nu va fi uşor, va trebui să facem ambele faze bine. Cred că va fi un meci foarte tacticizat”.

Universitatea Cluj primește vizita formației FC Hermannstadt, miercuri, de la ora 21:00, pe Cluj Arena, în sferturile de finală ale Cupei României. 

Urmărește România Liberă pe  XFacebook și Google News!

Cătălin Mihai
Cătălin Mihai
Cătălin Mihai a absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București și lucrează în presa centrală din anul 2014. În paralel cu activitatea jurnalistică, a activat ca redactor în cadrul Editurii Universității din București. A lucrat pentru România Liberă ca editor online și jurnalist sportiv între anii 2019-2021, iar din martie 2023 s-a alăturat din nou echipei.
Cele mai citite

Soluția  3 D împotriva administrației #rezist a Bucureștiului

Deși lansată târziu în cursa electorală, Gabriela Firea a ajuns rapid să-i sufle în ceafă lui Nicușor Dan, fiindcă are singurul proiect administrativ cu...

Rețetă de Paște: Așa faci cel mai pufos cozonac

Aceasta rețetă de cozonac pufos cu nuca se caracterizează prin faptul că într-adevăr iți oferă secretele unui cozonac gustos și pufos, care nu se...

Mesajul de Paști al Patriarhului Daniel: ,,Sfintele Paşti reprezintă sărbătoarea iertării, a păcii şi a bucuriei”

Patriarhul Daniel a transmis credincioșilor un mesaj cu ocazia Sfintelor Paști: „Învierea din morţi a Domnului Iisus Hristos cel Răstignit este adevărul central al Sfintei...
Ultima oră
Pe aceeași temă