17 C
București
vineri, 26 aprilie 2024
AcasăSportFotbalRomânii lui Șumudică fac show în Turcia! Drăguș și Sorescu au marcat...

Românii lui Șumudică fac show în Turcia! Drăguș și Sorescu au marcat pentru Gaziantep

Gaziantep FK, formația antrenată de Marius Șumudică, s-a impus cu scorul de 3-1 în fața celor de la Istanbulspor, grație golurilor marcate de internaționalii români Denis Drăguş şi Deian Sorescu.

Gaziantep FK, cu Florin Niță, Alexandru Maxim și Denis Drăguş printre titulari, a obținut trei puncte importante în prima ligă de fotbal a Turciei, după ce s-a impus cu 3-1 pe terenul „lanternei roșii” Istanbulspor.

După ce Loshaj a deschis scorul în minutul 6 pentru gazde, Drăguș a fost omul care l-a făcut pe Marius Șumudică fericit. Atacantul de 24 de ani a marcat o „dublă” în minutele 15 și 60, iar Gaziantep conducea cu 2-1. Apoi, în minutul 70, Loshaj a fost eliminat, iar oaspeții au profitat și au mai marcat o dată în prelungiri, prin Deian Sorescu (90+5), intrat chiar în locul lui Denis Drăguș.

După acest succes, formația lui Șumi a ieșit din zona roșie a clasamentului. Cu 27 de puncte, Gaziantep ocupă locul 16 în prima ligă turcă.

Urmărește România Liberă pe  XFacebook și Google News!

Cătălin Mihai
Cătălin Mihai
Cătălin Mihai a absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București și lucrează în presa centrală din anul 2014. În paralel cu activitatea jurnalistică, a activat ca redactor în cadrul Editurii Universității din București. A lucrat pentru România Liberă ca editor online și jurnalist sportiv între anii 2019-2021, iar din martie 2023 s-a alăturat din nou echipei.
Cele mai citite

Fostul președinte Ion Iliescu, audiat acasă de procurori, în dosarul Mineriadei

O echipă de anchetatori de la Parchetul General a mers, vineri dimineaţa, la locuinţa lui Ion Iliescu, pentru a-l anunţa pe fostul preşedinte că...

Cum iluminezi camera în care se află biroul, pentru a fi mai productiv?

Nu ți s-a întâmplat ca atunci când lucrezi la birou să te doară ochii din cauza luminii insuficiente? Dacă lucrezi de acasă, amenajarea spațiului în...

VIDEO. Zeljko Kopic, înaintea meciului cu FC Voluntari: „Este un joc crucial pentru noi”

Zeljko Kopic, antrenorul lui Dinamo, crede că partida cu FC Voluntari, din etapa a 7-a a play-out-ului, care se va disputa în această seară...
Ultima oră
Pe aceeași temă