26.6 C
București
joi, 27 iunie 2024
AcasăSportFotbalRomânii fac show în Turcia! Drăguș a marcat două goluri pentru Gaziantep

Românii fac show în Turcia! Drăguș a marcat două goluri pentru Gaziantep

Internaționalul român Denis Drăguș a reușit o „dubla”, iar Alexandru Maxim a oferit nu mai puțin de trei pase decisive în victoria categorică obținută de Gaziantep în deplasarea de la Adana Demirspor, scor 6-1, în etapa cu numărul 36 din Superliga Turciei.

Denis Drăguş, care a ajuns la 14 goluri marcate în acest sezon, a fost înlocuit pe final, în timp ce Maxim a fost integralist, la fel ca şi portarul Florin Niţă. Celălalt român al echipei turce, Deian Sorescu, nu a făcut parte din lot.

După acest succes, Gaziantep a ajuns la 38 de puncte și a ieșit din zona retrogradării. Fosta echipă a lui Marius Șumudică se află pe locul 16, chiar deasupra liniei.

Urmărește România Liberă pe  XFacebook și Google News!

Cătălin Mihai
Cătălin Mihai
Cătălin Mihai a absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București și lucrează în presa centrală din anul 2014. În paralel cu activitatea jurnalistică, a activat ca redactor în cadrul Editurii Universității din București. A lucrat pentru România Liberă ca editor online și jurnalist sportiv între anii 2019-2021, iar din martie 2023 s-a alăturat din nou echipei.
Cele mai citite

VIDEO. Coreea de Nord susține că a testat cu succes o rachetă cu focoase multiple

Coreea de Nord a reuşit ieri testul unei rachete cu focoase multiple, a informat joi agenţia de stat nord-coreeană KCNA.Regimul de la Phenian "a...

Speranță pentru agricultori, chiar și în condițiile secetei: un morcov răsare din Ciucă, după negocierile cu Ciolacu

Ilustrație: Marian Avramescu Agricultorii români se plâng de seceta care a acaparat Europa și țara noastră în special, ce le compromite toate culturile. Se întrevede...
Ultima oră
Pe aceeași temă