7.9 C
București
joi, 22 februarie 2024
AcasăSportFotbalRăzvan Marin, dorit de campioana Belgiei

Răzvan Marin, dorit de campioana Belgiei

Mijlocașul român Răzvan Marin, legitimat în acest moment la formația italiană Empoli, este foarte aproape de revenirea în prima ligă belgiană, acolo unde este dorit de campioana din sezonul trecut, Royal Antwerp.

Potrivit presei din Blegia, Răzvan Marin este văzut de șefii lui Antwerp, campioana Belgiei în sezonul precedent, drept un înlocuitor ideal pentru Arthur Vermeeren, transferat în această iarnă la Atletico Madrid.

În vârstă de 27 de ani, Răzvan Marin a evoluat între 2017 şi 2019 la formaţia belgiană Standard Liege, de unde a fost cumpărat de Ajax Amsterdam, în schimbul sumei de 12 milioane de euro. În 2020, Marin a semnat cu echipa italiană Cagliari, care l-a împrumutat în iunie 2022 la Empoli.

Marin este unul dintre cei mai selecționați tricolori aflați în activitate în acest moment, având 52 de convocări la naţionala României, pentru care a marcat trei goluri.

Urmărește România Liberă pe XFacebook și Google News!

Cătălin Mihai
Cătălin Mihai
Cătălin Mihai a absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București și lucrează în presa centrală din anul 2014. În paralel cu activitatea jurnalistică, a activat ca redactor în cadrul Editurii Universității din București. A lucrat pentru România Liberă ca editor online și jurnalist sportiv între anii 2019-2021, iar din martie 2023 s-a alăturat din nou echipei.
Cele mai citite

Odată cu venirea primăverii, România optează pentru un viitor mai verde

Ministrul Mediului, Mircea Fechet, a făcut un anunț important în cadrul unei conferințe de presă la Prefectura Constanța, dezvăluind că programele Rabla Clasic...

Suspendare de 30 de zile pentru magazinele din aeroportul Otopeni

Serviciile comerciale tip duty-paid şi conexe din Aeroportul Internaţional „Henri Coandă” Bucureşti sunt suspendate pentru aproximativ 30 de zile, ca urmare a încetării contractului...
Ultima oră
Pe aceeași temă