14.4 C
București
luni, 16 septembrie 2024
AcasăSportFotbalRapid aproape să rezolve două transferuri de top! Un fost golgheter din...

Rapid aproape să rezolve două transferuri de top! Un fost golgheter din Turcia și un jucător trecut la Tottenham vor ajunge în Giulești

Aaron Boupendza urmează să semneze cu Rapid, după ce fusese prezentat de Zamalek, iar giuleștenii îl aduc și pe Clinton N’Jie, fost la Tottenham.

Aaron Boupendza, atacantul gabonez de 28 de ani, urmează să semneze cu Rapid București, deși fusese deja prezentat oficial de Zamalek, echipă din prima ligă egipteană. În acest moment, Boupendza se află în Nigeria, unde va obține viza pentru a putea călători în România. După obținerea vizei, acesta va primi biletele de avion pentru București, fiind așteptat să devină noul atacant al Rapidului.

Transferul său a fost posibil datorită implicării lui Dan Șucu, care l-a convins pe Boupendza cu un bonus de 350.000 de euro la semnătură. Atacantul va câștiga un salariu de 300.000 de euro pe an la echipa giuleșteană. Deși Zamalek îi oferise un contract mult mai generos, în valoare de 3,5 milioane de euro pentru trei ani, Boupendza a decis să respecte promisiunea făcută antrenorului Marius Șumudică și să vină la Rapid. Tehnicianul îl cunoaște bine și a jucat un rol important în această mutare.

Transferul lui N’Jie, aproape făcut!

În plus, giuleștenii au reușit să-l aducă și pe Clinton N’Jie, un jucător experimentat, care a evoluat la cluburi importante precum Marseille și Tottenham. N’Jie, în vârstă de 31 de ani, a ajuns deja la București pentru vizita medicală și așteaptă aprobarea permisului de muncă. Acesta va primi un bonus de 250.000 de euro la semnătură și un salariu anual de 250.000 de euro, potrivit GSP.ro.

În 2021, Boupendza devenea golgheterul campionatului turc, pe când juca la Hatayspor, cu 22 de goluri marcate în 36 de meciuri. De asemenea, pentru Clinton N’Jie, Tottenham plătea aproape 15 milioane de euro pentru a-l transfera de la Lyon, în 2015.

Dragos Soneriu
Dragos Soneriu
Dragoș are o vastă experiență în domeniul jurnalismului sportiv și al comentariilor sportive, activând pe principalele canale de televiziune din România. În prezent, este comentator sportiv la Antena 1 pentru competiții importante de fotbal, tenis, înot și polo. Anterior, între februarie 2021 și septembrie 2022, a fost redactor pentru Sport.ro, contribuind la scrierea știrilor și administrarea paginilor de social media ale site-ului.
Cele mai citite

Ministrul polonez de Externe cere încetarea beneficiilor pentru bărbații ucraineni din Europa

La începutul acestui an, Ucraina a adoptat o nouă legislație, prin care scade vârsta de convocare în armată, de la 27 la 25 de...

Deținut minor găsit decedat în camera de detenție. S-a spânzurat cu cablul de încărcare a telefonului

Un deținut minor aflat în custodia Penitenciarului Oradea a fost găsit spânzurat, duminică seara. Tânărul minor a fost descoperit decedat cu ocazia desfășurării activităților administrative...

Cod roșu de inundații prelungit până duminică la ora 12, în Galați și Vaslui

Institutul Naţional de Hidrologie şi Gospodărire a Apelor a prelungit avertizarea de Cod roşu de inundaţii pentru râuri din bazinele hidrografice Siret şi Prut Azi-noapte,...
Ultima oră
Pe aceeași temă