25.5 C
București
sâmbătă, 27 iulie 2024
AcasăSportFotbalProbleme pentru selecționer! Cristi Manea, OUT pentru meciul din această seară! Cum...

Probleme pentru selecționer! Cristi Manea, OUT pentru meciul din această seară! Cum arată lotul României

Selecționerul Edi Iordănescu nu se va putea baza pentru meciul din această seară cu Kosovo pe fundașul Cristian Manea, care s-a accidentat la antrenamentul naţionalei de luni. Acesta a fost înlocuit în lot de atacantul Daniel Bîrligea, de la CFR Cluj.

Lotul naţionalei României pentru meciul cu Kosovo este format din Ştefan Târnovanu, Horaţiu Moldovan, Marian Aioani (portari), Andrei Raţiu, Radu Drăguşin, Adrian Rus, Vladimir Screciu, Nicuşor Bancu, Andrei Burcă, Mario Camora (fundaşi), Marius Marin, Alexandru Cicâldău, Nicolae Stanciu, Ianis Hagi, Răzvan Marin, Darius Olaru, Olimpiu Moruţan, Deian Sorescu (mijlocaşi), Denis Alibec, George Puşcaş, Valentin Mihăilă, Daniel Bîrligea, Florinel Coman (atacanţi).

Sursa foto: frf.ro

România joacă în această seară, de la ora 21:45, pe Arena Naţională, împotriva reprezentativei statului Kosovo, în preliminariile Campionatului European din 2024.

După 5 jocuri, România se află pe poziţia a 2-a în clasamentul Grupei I, cu 9 puncte, la 2 puncte distanţă de liderul Elveţia. Locul 3 este ocupat de Israel, cu 8 puncte, pe 4 şi 5 se află Belarus şi Kosovo, cu câte 4 puncte, iar ultima poziţie este ocupată de Andorra, cu 2 puncte.

Urmărește România Liberă pe  TwitterFacebook și Google News!

Redacția
Redacțiahttps://romanialibera.ro
România Liberă este o publicație tipărită și online pentru politică, afaceri și avocați, care acoperă anunțuri pentru litigii majore, tranzacții și probleme de reglementare. A fost fondată în 1877, în România. RL este o publicație de ultimă oră și unul dintre cele mai cunoscute cotidiene la nivel mondial, în principal ca voce a opoziției împotriva autocraților și a fostei Securități. Printre autorii și cititorii noștri se numără cea mai mare organizație filantropă, Fundația pentru o Societate Deschisă din SUA, precum și editorialiști internaționali celebri, profesori de știință și de drept din întreaga lume. În 2009, RL publica săptămânal un supliment de opt pagini cu articole în limba engleză din New York Times, astăzi publică cele mai noi videoclipuri și știri internaționale. Cu sediul în București, RL numără în prezent 50 de colaboratori, agenți și jurnaliști.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă