20 C
București
marți, 1 octombrie 2024
AcasăSportFotbalPericol pentru Drăgușin! Tottenham se pregătește să transfere un fundaș de națională

Pericol pentru Drăgușin! Tottenham se pregătește să transfere un fundaș de națională

Fundașul naționalei României, Radu Drăgușin, se află într-o situație complicată la Tottenham, unde concurența pentru un loc de titular devine tot mai acerbă.

Radu Drăgușin, fundașul de 22 de ani, se confruntă cu dificultăți în a-și găsi un loc în primul 11 al echipei Tottenham. Cu Cristian Romero (26 de ani) și Micky van de Ven fiind preferați în centrul apărării, Drăgușin nu a reușit să își impună prezența pe teren, având doar câteva apariții.

Situația sa se poate complică, deoarece Tottenham și-a manifestat interesul pentru Marc Guehi (24 de ani), fundașul central de la Crystal Palace și al naționalei Angliei. Aceasta ar putea fi o veste proastă pentru tânărul român, care ar putea fi ținut și mai mult pe banca de rezerve.

Titularul de la națională dorit la Tottenham

Tottenham își propune să își întărească linia defensivă, iar Guehi este văzut ca o țintă principală. Cu toate acestea, Spurs se confruntă cu o concurență serioasă din partea lui Liverpool, care caută un înlocuitor pentru Joel Matip (33 de ani), jucător care a plecat de la echipă. Conform tbrfootball, Crystal Palace l-a informat deja pe Guehi că, dacă acesta nu semnează o prelungire a contractului, va fi vândut în 2025. Totuși, Guehi nu pare interesat de o nouă înțelegere, ceea ce ar putea deschide ușa unui transfer.

Drăgușin a avut ocazia să joace alături de Romero în meciul împotriva lui Manchester United, în care a fost introdus în minutul 81, când Tottenham a câștigat cu 3-0. De asemenea, a avut o șansă de a juca un meci întreg în Europa League, dar a fost eliminat în minutul 7, după ce a văzut cartonașul roșu.

Drăgușin trebuie să țină cont și de planurile lui Cristian Romero, care ar putea să își caute un transfer la un club mai puternic, Real Madrid fiind o opțiune viabilă. Romero, campion mondial și sud-american, este un jucător esențial pentru antrenorul Ange Postecoglou, chiar și în ciuda unui început mai puțin convingător al sezonului.

Tottenham a mai avut două transferuri importante în trecut către Real Madrid, cu Luka Modric și Gareth Bale.

Dragos Soneriu
Dragos Soneriu
Dragoș are o vastă experiență în domeniul jurnalismului sportiv și al comentariilor sportive, activând pe principalele canale de televiziune din România. În prezent, este comentator sportiv la Antena 1 pentru competiții importante de fotbal, tenis, înot și polo. Anterior, între februarie 2021 și septembrie 2022, a fost redactor pentru Sport.ro, contribuind la scrierea știrilor și administrarea paginilor de social media ale site-ului.
Cele mai citite

Când își va depune Marcel Ciolacu candidatura la alegerile prezidențiale

Prim-vicepreşedintele PSD, Sorin Grindeanu, a anunţat faptul că, joi, 3 octombrie, Marcel Ciolacu își va depune candidatura la președinție. Semnăturile necesare pentru candidatura la alegerile...

Dialoguri academice despre Europa: Cum poate UE să-și păstreze identitatea

Academia Română va fi un spațiu pentru reflecție: „Penser l’Europe” adună elitele lumii pentru dezbateri cruciale Fundația Națională pentru Știință și Artă, sub egida Academiei...

Interes scăzut din partea investitorilor japonezi pentru obligațiunile Samurai verzi emise de România

România a lansat recent obligațiuni Samurai verzi în yeni, marcând prima sa revenire pe piața financiară japoneză după anii '90, însă interesul din partea...
Ultima oră
Pe aceeași temă