23.2 C
București
miercuri, 18 septembrie 2024
AcasăSportFotbalParma cere o sumă uriașa pentru Dennis Man!

Parma cere o sumă uriașa pentru Dennis Man!

Evoluțiile excepționale ale lui Dennis Man în Serie A atrag atenția marilor cluburi europene, care sunt gata să plătească o sumă record pentru a-l aduce în echipele lor.

Dennis Man, internaționalul român care evoluează pentru Parma, a avut un început de sezon strălucit în Serie A, fiind desemnat cel mai bun jucător al lunii august. Performanțele sale remarcabile în meciurile împotriva Fiorentinei, AC Milan și Napoli i-au adus nu doar recunoaștere pe plan internațional, dar și o creștere semnificativă a cotei sale pe piața transferurilor. Astfel, marile cluburi ale Europei, cum ar fi Bayern München, Borussia Dortmund, Lyon, Ajax și Marseille, sunt acum pe urmele sale, dorind să-l aducă în loturile lor.

Cluburile stau la coadă pentru Dennis Man

În contextul acestei cereri internaționale, conducerea lui Parma a stabilit un preț de plecare de 30 de milioane de euro pentru Dennis Man. Această sumă reprezintă o dublare a valorii la care clubul italian l-a achiziționat, subliniind astfel cât de mult a crescut prețul jucătorului în urma performanțelor sale recente. Parma a plătit inițial 15 milioane de euro pentru transferul său, iar acum se așteaptă să recupereze o sumă considerabilă datorită ascensiunii sale.

Jurnaliștii italieni au raportat că în timpul meciului Parma – Udinese, programat pentru luni, 16 septembrie, trimișii unor cluburi de top vor fi prezenți pentru a-l urmări pe Dennis Man. Acest lucru demonstrează interesul serios al echipei de a-l transfera, în timp ce alte cluburi din Italia, inclusiv AC Milan, au avut deja discuții directe cu Parma în privința românului.

Dennis Man, în vârstă de 26 de ani, și-a prelungit recent contractul cu Parma până în vara anului 2027, ceea ce subliniază angajamentul său față de club, dar și valoarea sa pe piața de transferuri. Impresarul său, Giovanni Becali, a declarat că transferul jucătorului ar putea aduce clubului italian între 30 și 40 de milioane de euro, având în vedere cererea ridicată din partea cluburilor europene.

Dragos Soneriu
Dragos Soneriu
Dragoș are o vastă experiență în domeniul jurnalismului sportiv și al comentariilor sportive, activând pe principalele canale de televiziune din România. În prezent, este comentator sportiv la Antena 1 pentru competiții importante de fotbal, tenis, înot și polo. Anterior, între februarie 2021 și septembrie 2022, a fost redactor pentru Sport.ro, contribuind la scrierea știrilor și administrarea paginilor de social media ale site-ului.
Cele mai citite

INS: Câştigul salarial mediu brut în 2022 a fost de 77.416 lei

Salariaţii cu studii superioare au avut o pondere de 36,5%, iar femeile au reprezentat majoritatea, cu 58,5% La nivelul anului 2022, câştigul salarial mediu brut...

TAROM oferă prețuri speciale la zborurile aniversare către Praga și Paris

Compania TAROM oferă 70 de vouchere pentru toate biletele achiziţionate pe site-ul companiei, în data de 18 septembrie, precum şi bilete la tarife începând...

România, printre ultimele în UE la colectarea deșeurilor electronice: doar 31,7% reciclate în 2021, față de ținta de 65%

România s-a clasat în 2021 printre ultimele țări din UE în ceea ce privește colectarea deșeurilor din echipamente electrice și electronice (DEEE), cu un...
Ultima oră
Pe aceeași temă