13.7 C
București
duminică, 28 aprilie 2024
AcasăSportFotbalNicolae Stanciu, un nou trofeu cu Wuhan Three Towns. Mijlocașul a câștigat...

Nicolae Stanciu, un nou trofeu cu Wuhan Three Towns. Mijlocașul a câștigat Supercupa Chinei

Mijlocaşul român Nicolae Stanciu a câştigat Supercupa Chinei cu Wuhan Three Towns, care a învins-o sâmbătă pe Shandong Taishan cu scorul de 2-0.

Golurile campioanei Chinei au fost marcate de ghanezul Abdul-Aziz Yakubu (10), desemnat cel mai bun om al partidei, şi de Pengfei Xie (56).

Shandong Taishan, deţinătoarea Cupei, şi-a creat mai multe ocazii de gol în prima repriză, dar echipa din Wuhan a avut un portar (Dianzuo Liu) în mare formă.

Atacantul Jun-ho Son (Shandong) a fost eliminat în finalul partidei (88), pentru o intrare dură la brazilianul Davidson.

Mijlocașul echipei naționale a României, Nicolae Stanciu, a fost integralist în acest meci.

Este al doilea trofeu al lui Stanciu în China, după titlul de campion câștigat în sezonul 2021/2022, alături de aceeași formație, Wuhan Three Towns.

Urmărește România Liberă pe  TwitterFacebook și Google News!

Cătălin Mihai
Cătălin Mihai
Cătălin Mihai a absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București și lucrează în presa centrală din anul 2014. În paralel cu activitatea jurnalistică, a activat ca redactor în cadrul Editurii Universității din București. A lucrat pentru România Liberă ca editor online și jurnalist sportiv între anii 2019-2021, iar din martie 2023 s-a alăturat din nou echipei.
Cele mai citite

Momente jenante cu un cunoscut prezentator TV din Marea Britanie în timpul unei emisiuni

Rageh Omaar, în vârstă de 56 de ani, a prezentat vineri emisiunea News At Ten de la ITV News. El s-a comportat ciudat în...

Motivul incredibil pentru care Kristi Noem, om politic din SUA, și-a ucis câinele

Kristi Noem a spus că a relatat întâmplarea pentru a demonstra că este dispusă să facă lucruri care sunt „dificile şi urâte” atât în...

Trupele ruse ar fi pe punctul de a încercui orașul Ceasiv Iar

Trupele ruse încearcă să încercuiască orașul Ceasiv Iar din regiunea Donețk, potrivit unui oficial militar ucrainean, potrivit hotnews.ro. Atacul este în desfășurare, însă Kievul...
Ultima oră
Pe aceeași temă