14.1 C
București
marți, 17 septembrie 2024
AcasăSportFotbalMourinho îl vrea pe Dennis Man la Fenerbache!

Mourinho îl vrea pe Dennis Man la Fenerbache!

Jose Mourinho, antrenorul echipei Fenerbahce, a manifestat un interes considerabil pentru transferul internaționalului român Dennis Man, anunță Gazzetta dello Sport.

Totuși, se pare că Dennis Man, care a avut o sezon remarcabil la Parma, nu este deloc sigur că va alege Turcia, având în vedere interesul unor cluburi mari din Vestul Europei.

Dennis Man a devenit, fără îndoială, cel mai important jucător român în contextul în care Radu Drăgușin nu joacă aproape deloc la Tottenham. Performanțele sale excelente din sezonul 2023-2024, care au inclus promovarea cu Parma, au atras atenția cluburilor de top din Europa, cum ar fi Milan, Lyon, Ajax și Dortmund.

Conform agentului său, citat de Gazzetta dello Sport, orice mutare ar trebui să depășească suma de 30 de milioane de euro, ceea ce ar face din Dennis Man cel mai scump jucător din istoria României. Deși Mourinho și Fenerbahce au capacitatea financiară de a acoperi pretențiile Parmei, Dennis Man este extrem de concentrat pe ceea ce are de făcut la Parma și nu se gândește în prezent la oferte.

Șansa lui Dennis Man

În plus, Man a ales să-și prelungească recent contractul cu Parma sub conducerea antrenorului Fabio Pecchia, care i-a oferit încrederea deplină. Performanțele sale impresionante au fost recunoscute de presa italiană, iar Man a fost numit jucătorul lunii august în Serie A după ce a marcat în ambele meciuri împotriva Fiorentinei și AC Milan.

„Dennis Man a fost unul dintre cei mai buni jucători din ultima ediție a Serie B, de neprins pentru orice apărare și capabil să marcheze 11 goluri în 32 de apariții. Mai mult, în iunie a făcut un Campionat European foarte bun cu România, unde a dat două pase decisive în meciul de debut cu Ucraina,” notează Asociația Fotbaliștilor din Italia.

Dragos Soneriu
Dragos Soneriu
Dragoș are o vastă experiență în domeniul jurnalismului sportiv și al comentariilor sportive, activând pe principalele canale de televiziune din România. În prezent, este comentator sportiv la Antena 1 pentru competiții importante de fotbal, tenis, înot și polo. Anterior, între februarie 2021 și septembrie 2022, a fost redactor pentru Sport.ro, contribuind la scrierea știrilor și administrarea paginilor de social media ale site-ului.
Cele mai citite

Raed Arafat dă explicații despre posibilitatea unui sistem de tip Ro-Alert la cutremure

Şeful Departamenului pentru Situaţii de Urgenţă (DSU), Raed Arafat, a declarat, luni, că nu se vor da mesaje de tip Ro-Alert la cutremure până...

Maia Sandu a prins cutremurul din România în direct la televiziunea publică Moldova 1

Preşedintele Republicii Moldova, Maia Sandu, a reacţionat cu calm luni, când un cutremur produs în România învecinată a zdruncinat studioul în care dădea un...

Raed Arafat dă explicații despre posibilitatea unui sistem de tip Ro-Alert la cutremure

Şeful Departamenului pentru Situaţii de Urgenţă (DSU), Raed Arafat, a declarat, luni, că nu se vor da mesaje de tip Ro-Alert la cutremure până...
Ultima oră
Pe aceeași temă