17.6 C
București
duminică, 8 septembrie 2024
AcasăSportFotbalMirel Rădoi, demis de Al Jazira

Mirel Rădoi, demis de Al Jazira

Mirel Rădoi este istorie Al Jazira FC, după ce conducerea formației din Emiratele Arabe Unite l-a demis astăzi pe fostul selecționer al naționalei României.

Mirel Rădoi o antrena pe Al Jazira din data de 5 ianuarie 2024, având o înțelegere valabilă pe un an și jumătate cu gruparea din Emirate.

Fostul selecționer nu a obţinut nicio victorie cu Al Jazira, înregistrând un egal şi patru eşecuri în campionat, precum şi o înfrângere în sferturile Cupei EAU.

Rădoi a preluat echipa pe locul 5, la 10 puncte distanţă de liderul Al Wasl, lăsând-o pe locul 8, la 27 de puncte de lider.

Urmărește România Liberă pe  XFacebook și Google News!

Redactia
Redactiahttps://romanialibera.ro
România Liberă este o publicație tipărită și online pentru politică, afaceri și avocați, care acoperă anunțuri pentru litigii majore, tranzacții și probleme de reglementare. A fost fondată în 1877, în România. RL este o publicație de ultimă oră și unul dintre cele mai cunoscute cotidiene la nivel mondial, în principal ca voce a opoziției împotriva autocraților și a fostei Securități. Printre autorii și cititorii noștri se numără cea mai mare organizație filantropă, Fundația pentru o Societate Deschisă din SUA, precum și editorialiști internaționali celebri, profesori de știință și de drept din întreaga lume. În 2009, RL publica săptămânal un supliment de opt pagini cu articole în limba engleză din New York Times, astăzi publică cele mai noi videoclipuri și știri internaționale. Cu sediul în București, RL numără în prezent 50 de colaboratori, agenți și jurnaliști.
Cele mai citite

Adeverințe falsificate pentru a scăpa de absențele de la școală. Doi tineri au fost reținuți

Doi tineri din Pitești au fost reținuți sub acuzația de falsificare și utilizare de adeverințe medicale false, în urma unei percheziții domiciliare. Aceștia sunt...

VIDEO Cum au lăsat „tricolorii“ vestiarele stadionului din Priștina. „Echipa României a fost aici“

Echipa națională a României a lăsat vestiarele stadionului pe „Fadil Vokrri” din Priștina, capitala Kosovo, acolo unde a avut loc meciul UEFA Nations League,...

Servicii medicale gratuite pentru câinii și pisicile aflate pe străzile din Capitală

Consiliul Județean Ilfov, prin Direcția Protecția Animalelor, a încheiat un parteneriat benefic pentru comunitate cu organizația internațională de protecție a animalelor Humane Society International/Europe....
Ultima oră
Pe aceeași temă