22.8 C
București
marți, 24 septembrie 2024
AcasăSportFotbalMihai Teja, noul antrenor al lui Vejle în prima ligă din Danemarca

Mihai Teja, noul antrenor al lui Vejle în prima ligă din Danemarca

Mihai Teja a fost numit antrenor principal al echipei Vejle Boldklub, care ocupă ultimul loc în prima ligă din Danemarca.

Vejle Boldklub, echipa daneză aflată într-o situație dificilă, a decis să îl numească pe Mihai Teja, fostul antrenor al echipelor din Liga 1, la conducerea tehnică a echipei. Teja îl înlocuiește pe Ivan Prelec, după ce echipa nu a obținut niciun punct în primele nouă etape ale sezonului, având un golaveraj de 6-24. Această mutare a fost intermediată de Mario Nicolae, directorul sportiv al clubului, care îl cunoaște bine pe Teja din perioada în care ambii au activat în fotbalul românesc.

Debutul lui Mihai Teja va fi împotriva lui FC Copenhaga

În ciuda începutului dificil, cu echipa la opt puncte distanță de zona de salvare, Mihai Teja și-a exprimat optimismul în legătură cu șansele de redresare ale echipei. El a subliniat că nu există o soluție rapidă pentru această situație, însă a subliniat că este pregătit să construiască din temelii. „Dacă nu aș fi crezut în evitarea retrogradării, nu aș fi acceptat această provocare,” a declarat Teja.

Primul test pentru tehnicianul român va fi un meci extrem de dificil împotriva lui FC Copenhaga, pe 29 septembrie.

Mihai Teja, care a mai antrenat echipe precum FC Botoșani, Gaz Metan Mediaș și FCSB, preia astfel o echipă aflată în criză.

Dragos Soneriu
Dragos Soneriu
Dragoș are o vastă experiență în domeniul jurnalismului sportiv și al comentariilor sportive, activând pe principalele canale de televiziune din România. În prezent, este comentator sportiv la Antena 1 pentru competiții importante de fotbal, tenis, înot și polo. Anterior, între februarie 2021 și septembrie 2022, a fost redactor pentru Sport.ro, contribuind la scrierea știrilor și administrarea paginilor de social media ale site-ului.
Cele mai citite

Vouchere falsificate în sistemul de Garanție-Returnare

Rețeaua de falsificatori a produs un prejudiciu de 300.000 de lei unui lanţ de magazine de retail alimentar Polițiștii fac percheziţii la persoane care au...

SUA vor trimite suplimentar trupe militare în Orientul Mijlociu ca răspuns la tensiunile existente

Statele Unite vor trimite suplimentar "un număr mic" de efective militare în Orientul Mijlociu ca răspuns la tensiunile regionale în creştere, în plină escaladare...

Joe Biden întâlnire importantă cu omologul său din Emiratele Arabe Unite

Preşedintele american, Joe Biden, s-a întâlnit luni la Washington cu preşedintele Emiratelor Arbae Unite (EAU), Mohammed bin Zayed al-Nahyan, cu care a discutat despre...
Ultima oră
Pe aceeași temă