12.8 C
București
luni, 16 septembrie 2024
AcasăSportFotbalMbappe, pus la zid de către jurnaliștii francezi! "Ori minte, ori e...

Mbappe, pus la zid de către jurnaliștii francezi! „Ori minte, ori e prost”

Kylian Mbappe, criticat dur în Franța pentru atitudinea față de fani și presă.

Starul lui Real Madrid, Kylian Mbappe, a stârnit controverse în Hexagon după declarațiile sale de la conferința de presă premergătoare meciului Franța – Italia din Liga Națiunilor. Căpitanul „Les Bleus” a declarat că nu îi pasă de criticile primite, provocând o reacție dură din partea presei franceze.

Kylian Mbappe se confruntă cu o nouă serie de critici, după ce la conferința de presă de dinaintea duelului cu Italia din Liga Națiunilor a avut un discurs care a deranjat mulți fani și jurnaliști francezi. Întrebat despre criticile care i-au fost aduse în ultima perioadă pentru evoluțiile sale la naționala Franței, Mbappe a oferit un răspuns tranșant: „Sunt într-o etapă a vieții și a carierei mele în care nu mai bag în seamă aceste lucruri. Vin, joc, încerc să fac tot posibilul să ajut echipa. Ceea ce cred oamenii este cea mai mică dintre grijile mele.”

Daniel Riolo, reacție dură: „Ori minte, ori e prost”

Discursul lui Mbappe a generat o reacție vehementă din partea presei franceze, în special din partea lui Daniel Riolo, unul dintre cei mai influenți jurnaliști sportivi din Franța. Acesta a atacat dur atitudinea starului de la Real Madrid: „Dacă ei pe de-a întregul aceste cuvinte, ele sunt clare, nu le poți interpreta diferit. E clar că te confrunți cu cineva care are o atitudine deplorabilă. Ori minte, ori e prost. Nu poate spune că nu-i pasă de ceea ce cred oamenii, deoarece este un jucător care beneficiază de servicii de comunicare de ultimă generație.”

Riolo a continuat criticile, acuzându-l pe Mbappe de aroganță și dispreț față de fanii francezi: „Dacă spui asta, încetează să mai joci fotbal pentru că stadionul este plin de oameni care vin să te vadă și să aibă emoții. Nu poți avea, în Franța, atitudinea unui om obosit și disprețuitor.”

Mbappe are ocazia să răspundă criticilor pe teren în meciul cu Italia, o evoluție bună putând să calmeze tensiunile apărute. În caz contrar, relația sa cu fanii și presa din Franța ar putea deveni și mai tensionată.

Dragos Soneriu
Dragos Soneriu
Dragoș are o vastă experiență în domeniul jurnalismului sportiv și al comentariilor sportive, activând pe principalele canale de televiziune din România. În prezent, este comentator sportiv la Antena 1 pentru competiții importante de fotbal, tenis, înot și polo. Anterior, între februarie 2021 și septembrie 2022, a fost redactor pentru Sport.ro, contribuind la scrierea știrilor și administrarea paginilor de social media ale site-ului.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă