23.2 C
București
miercuri, 18 septembrie 2024
AcasăSportFotbalMarian Rada revine în fotbal! La ce echipă va merge fostul antrenor...

Marian Rada revine în fotbal! La ce echipă va merge fostul antrenor al Rapidului

AFC Câmpulung Muscel a făcut recent un pas important în întărirea echipei sale, anunțând numirea lui Marian Rada și Marius Bratu în funcții cheie.

Această schimbare vine după plecarea lui Costin Lazăr și marchează o nouă eră pentru echipa din Liga 2.

Noua echipă tehnică

Marian Rada, un nume bine cunoscut în fotbalul românesc, revine în prima linie a sportului ca director tehnic al AFC Câmpulung Muscel. Rada, în vârstă de 64 de ani, a avut o carieră remarcabilă, fiind asociat în principal cu Rapid București, unde a ocupat diverse roluri de antrenor secund și principal de-a lungul timpului. El a colaborat cu mari antrenori români, precum Mircea Lucescu și Dan Petrescu, și a avut experiență internațională la Mouscron în Belgia și la FC Hermannstadt.

Alături de Rada, Marius Bratu, în vârstă de 51 de ani, a fost numit antrenor principal. Bratu, fost portar cu experiență la Rapid București și Astra Ploiești, a evoluat în diferite roluri de antrenor de portari înainte de a prelua funcții de conducere. A avut o experiență semnificativă ca antrenor principal la CSM Focșani și CS Dinamo, unde a demonstrat abilități valoroase de conducere.

Rada și Bratu își vor începe mandatul cu un meci important împotriva Corvinului Hunedoara, echipă câștigătoare a Cupei României din sezonul anterior. În prezent, AFC Câmpulung ocupă locul 17 din 22 în clasamentul Ligii 2, iar noul staff tehnic își propune să îmbunătățească performanțele echipei și să asigure o poziție mai bună în clasament.

Marian Rada a exprimat optimism în legătură cu viitorul echipei: „Provocare, provocare! Sper să o ducem la capăt, împreună cu staff-ul pe care l-am găsit aici și cu noul antrenor principal, să ducem echipa cât mai sus în clasament și, de ce nu, să prindem play-off-ul.” De asemenea, Marius Bratu a declarat: „E un proiect foarte frumos; Câmpulung are tradiție în fotbal, iar orașul acesta merită cu prisosință o echipă în liga a doua. E o provocare; era momentul să fac pasul în liga a doua după cinci ani în liga a treia.”

Dragos Soneriu
Dragos Soneriu
Dragoș are o vastă experiență în domeniul jurnalismului sportiv și al comentariilor sportive, activând pe principalele canale de televiziune din România. În prezent, este comentator sportiv la Antena 1 pentru competiții importante de fotbal, tenis, înot și polo. Anterior, între februarie 2021 și septembrie 2022, a fost redactor pentru Sport.ro, contribuind la scrierea știrilor și administrarea paginilor de social media ale site-ului.
Cele mai citite

Protocol pentru siguranța bolnavilor

Bolnavii sau aparţinătorii vor putea semnala atunci când rezultatele analizelor sau investigațiilor medicale nu sunt corecte  RENAR, singurul organism de acreditare recunoscut la nivel european şi...

Rusia ar sprijini includerea Pakistanului în BRICS, afirmă vicepremierul rus

Viceprim-ministrul rus Alexei Overchuk a declarat că Moscova ar susține includerea Pakistanului în BRICS, scrie Reuters. Rusia ar sprijini includerea Pakistanului în BRICS „Am sprijini acest...

MAE: Avertizare de călătorie pentru Ungaria

Restricţiile vor fi aplicate de autorităţile ungare pe fondul temerilor cu privire la creşterea semnificativă a debitului Dunării în zilele următoare În contextul inundaţiilor recente,...
Ultima oră
Pe aceeași temă