19.1 C
București
miercuri, 9 octombrie 2024
AcasăSportFotbalLiverpool suferă o pierdere importantă! Alisson, indisponibil până la finalul lunii noiembrie

Liverpool suferă o pierdere importantă! Alisson, indisponibil până la finalul lunii noiembrie

Portarul brazilian Alisson Becker va lipsi de pe teren pentru aproape două luni, după accidentarea suferită în meciul cu Crystal Palace.

Alisson Becker, portarul de bază al echipei Liverpool, va lipsi până spre finalul lunii noiembrie, după ce a suferit o accidentare la coapsă în meciul din Premier League împotriva celor de la Crystal Palace. Stafful medical al echipei a confirmat că brazilianul va avea nevoie de o perioadă prelungită de recuperare, ceea ce înseamnă că Liverpool va trebui să se descurce fără unul dintre cei mai importanți jucători în următoarele săptămâni.

Impactul accidentării și soluțiile de înlocuire

Accidentarea lui Alisson vine într-un moment crucial pentru Liverpool, având în vedere programul încărcat pe care echipa îl are în următoarele două luni. Liverpool va întâlni adversari puternici precum Chelsea, Arsenal, Manchester City și Newcastle în Premier League, dar și meciuri dificile în Champions League împotriva lui Leipzig și Real Madrid. Se preconizează că Alisson va reveni în teren în meciul cu Southampton din 30 noiembrie, pentru a fi pregătit în vederea duelului crucial din Champions League împotriva lui Real Madrid.

În lipsa lui Alisson, Liverpool va apela la Caoimhin Kelleher, portarul de rezervă al echipei, care este considerat o soluție solidă în absența brazilianului. Deși nu apără frecvent, Kelleher a impresionat în aparițiile sale limitate, iar vara trecută a primit mai multe oferte de transfer din partea altor echipe, pe care însă Liverpool le-a refuzat. În meciul cu Crystal Palace, locul lui Alisson a fost luat de cehul Vitezslav Jaros, în condițiile în care Kelleher a lipsit din cauza unei răceli. Totuși, se așteaptă ca irlandezul să fie titular în meciul următor contra lui Chelsea.

Aceasta nu este singura problemă medicală pentru Liverpool, dar echipa lui Arne Slot se bucură de un sezon remarcabil până acum, în mare parte datorită numărului redus de accidentări în lot. În afara lui Alisson, Harvey Elliott este singurul jucător care mai este accidentat în prezent, deși Federico Chiesa a acuzat recent câteva probleme musculare. Din fericire, Chiesa a revenit la antrenamente și este așteptat să fie disponibil pentru următoarele meciuri.

Liverpool a avut un început de sezon excelent sub conducerea lui Arne Slot, ocupând primul loc în Premier League și câștigând ambele meciuri din Liga Campionilor. .

Dragos Soneriu
Dragos Soneriu
Dragoș are o vastă experiență în domeniul jurnalismului sportiv și al comentariilor sportive, activând pe principalele canale de televiziune din România. În prezent, este comentator sportiv la Antena 1 pentru competiții importante de fotbal, tenis, înot și polo. Anterior, între februarie 2021 și septembrie 2022, a fost redactor pentru Sport.ro, contribuind la scrierea știrilor și administrarea paginilor de social media ale site-ului.
Cele mai citite

Aryna Sabalenka a egalat o performanță istorică a Mariei Sharapova

Aryna Sabalenka continuă să impresioneze în circuitul WTA, după ce a obținut o victorie categorică împotriva Katerinei Siniakova la turneul de la Wuhan. Bielorusa,...

Israelul a lovit din nou fieful Hezbollah din sudul Beirutului

Agenţia naţională de presă a Libanului (ANI) a raportat marţi seară o serie de lovituri care au provocat "distrugeri masive" în suburbiile de sud...

Se termină era Guardiola? Un apropiat și-a anunțat plecarea de la City

Txiki Begiristain, directorul sportiv al clubului Manchester City, a anunțat că va pleca de la echipă la sfârșitul sezonului, ridicând speculații cu privire la...
Ultima oră
Pe aceeași temă