20.4 C
București
miercuri, 18 septembrie 2024
AcasăSportFotbalLiderul U Cluj pregătește un transfer impresionant!

Liderul U Cluj pregătește un transfer impresionant!

Liderul Superligii, U Cluj, dorește să își prelungească statutul de echipă neînvinsă după 9 etape și să întărească compartimentul ofensiv printr-un transfer surpriză.

U Cluj, aflată pe primul loc în Superliga, pregătește o mutare importantă pentru a consolida ofensiva echipei. Potrivit ProSport, internaționalul armean Artur Miranyan, un atacant experimentat în vârstă de 28 de ani, este pe cale să semneze cu echipa pregătită de Ovidiu Sabău. Miranyan, care a fost golgheterul echipei Noah în sezonul trecut, reușind să marcheze 23 de goluri în 36 de meciuri, este liber de contract din vara aceasta și este cotat la 400.000 de euro de Transfermarkt.

U Cluj aduce atacant de națională

Pe lângă Miranyan, U Cluj a mai realizat câteva transferuri notabile, inclusiv cel al mijlocașului Răzvan Oaidă. Clubul nu a investit niciodată sume mari în jucători, precum rivala CFR Cluj, însă politica de transferuri a clubului este bine gândită. Radu Constantea, președintele echipei, a explicat strategia financiară: „Pentru noi e dificil la bugetul pe care îl avem să achiziționăm jucători valoroși și cu o vârstă foarte bună, tineri. Costă foarte mulți bani. Și de aceea trebuie să facem acest mixt, să aducem foarte mulți jucători din propria academie și să încercăm să aducem jucători din campionatul intern”.

Cu 15 goluri marcate și doar 3 primite în 9 etape, U Cluj dorește să își consolideze locul în primele 6 echipe din campionat și să se califice în play-off.

Dragos Soneriu
Dragos Soneriu
Dragoș are o vastă experiență în domeniul jurnalismului sportiv și al comentariilor sportive, activând pe principalele canale de televiziune din România. În prezent, este comentator sportiv la Antena 1 pentru competiții importante de fotbal, tenis, înot și polo. Anterior, între februarie 2021 și septembrie 2022, a fost redactor pentru Sport.ro, contribuind la scrierea știrilor și administrarea paginilor de social media ale site-ului.
Cele mai citite

Harlem Gnohere și-a anunțat retragerea din fotbal!

Harlem „Bizonul” Gnohere, unul dintre cei mai valoroși străini care au trecut prin fotbalul românesc, a anunțat că se retrage din activitate la vârsta...

Dezvăluire șocantă făcută de actrița Tily Niculae, actrița din „La Bloc”

Tily Niculae, cunoscută pentru rolul ei din serialul „La Bloc”, a făcut o dezvăluire tulburătoare, relatând că fiica ei a suferit un accident vascular...

Liga Campionilor la fotbal: Bayern Munchen a zdrobit Dinamo Zagreb cu 9-2

Bayern Munchen a realizat scorul primei etape a Ligii Campionilor la fotbal, în noul format, 9-2 cu Dinamo Zagreb, marţi seara, pe Allianz Arena. În...
Ultima oră
Pe aceeași temă