13.7 C
București
duminică, 28 aprilie 2024
AcasăSportFotbalJuventus Torino, eșec surprinzător pe teren propriu

Juventus Torino, eșec surprinzător pe teren propriu

Juventus Torino a pierdut surprinzător pe teren propriu în fața celor de la Udinese, scor 0-1, în ultimul meci al etapei a 24-a din Serie A.

Unicul gol al întâlnirii a fost marcat în minutul 25 de fundaşul argentinian Lautaro Giannetti. Friulanii au reușit apoi să-şi păstreze avantajul până la final, în ciuda dominaţiei gazdelor, care au încercat fără succes să întoarcă rezultatul.

Principala contracandidată la titlul a celor de la Inter Milano, Juventus a suferit al doilea eşec consecutiv în campionat, la o săptămână după ce a fost învinsă chiar de milanezi, tot cu 1-0.

Udinese a obţinut în schimb o victorie foarte importantă în lupta pentru evitarea retrogradării, care i-a permis să urce pe locul 15, la două puncte de „zona roşie” a clasamentului.

Urmărește România Liberă pe  XFacebook și Google News!

Cătălin Mihai
Cătălin Mihai
Cătălin Mihai a absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București și lucrează în presa centrală din anul 2014. În paralel cu activitatea jurnalistică, a activat ca redactor în cadrul Editurii Universității din București. A lucrat pentru România Liberă ca editor online și jurnalist sportiv între anii 2019-2021, iar din martie 2023 s-a alăturat din nou echipei.
Cele mai citite

Motivul incredibil pentru care Kristi Noem, om politic din SUA, și-a ucis câinele

Kristi Noem a spus că a relatat întâmplarea pentru a demonstra că este dispusă să facă lucruri care sunt „dificile şi urâte” atât în...

Trupele ruse ar fi pe punctul de a încercui orașul Ceasiv Iar

Trupele ruse încearcă să încercuiască orașul Ceasiv Iar din regiunea Donețk, potrivit unui oficial militar ucrainean, potrivit hotnews.ro. Atacul este în desfășurare, însă Kievul...

BEC: Tragerea la sorţi pentru stabilirea numărului de ordine de pe buletinele de vot va fi luni, 29 aprilie

Preşedintele Biroului Electoral Central (BEC) va efectua, luni, 29 aprilie, tragerea la sorţi pentru stabilirea numărului de ordine de pe buletinele de vot al...
Ultima oră
Pe aceeași temă