7.4 C
București
vineri, 23 februarie 2024
AcasăSportFotbalJuventus Torino, eșec surprinzător pe teren propriu

Juventus Torino, eșec surprinzător pe teren propriu

Juventus Torino a pierdut surprinzător pe teren propriu în fața celor de la Udinese, scor 0-1, în ultimul meci al etapei a 24-a din Serie A.

Unicul gol al întâlnirii a fost marcat în minutul 25 de fundaşul argentinian Lautaro Giannetti. Friulanii au reușit apoi să-şi păstreze avantajul până la final, în ciuda dominaţiei gazdelor, care au încercat fără succes să întoarcă rezultatul.

Principala contracandidată la titlul a celor de la Inter Milano, Juventus a suferit al doilea eşec consecutiv în campionat, la o săptămână după ce a fost învinsă chiar de milanezi, tot cu 1-0.

Udinese a obţinut în schimb o victorie foarte importantă în lupta pentru evitarea retrogradării, care i-a permis să urce pe locul 15, la două puncte de „zona roşie” a clasamentului.

Urmărește România Liberă pe  XFacebook și Google News!

Cătălin Mihai
Cătălin Mihai
Cătălin Mihai a absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București și lucrează în presa centrală din anul 2014. În paralel cu activitatea jurnalistică, a activat ca redactor în cadrul Editurii Universității din București. A lucrat pentru România Liberă ca editor online și jurnalist sportiv între anii 2019-2021, iar din martie 2023 s-a alăturat din nou echipei.
Cele mai citite

Alegerile lu’ Nichipercea – Puterea.ro

În 1999, în vizita sa în România, Papa Ioan Paul al II-lea a rostit o frază memorabilă: “În scrieri vechi țara voastră e...

un exemplu concret cum ANAF îi aburește pe contribuabili

O asociație de proprietari a primit trei răspunsuri diferite de la ANAF în chestiunea E-Factura. Oamenii sunt bulversați. Implementarea sistemului e-Factura generează dificultăți semnificative...

Big Brother te veghează? Aplicaţia Signal îţi ascunde numărul!

Signal, aplicația de mesagerie criptată cunoscută pentru angajamentul său față de confidențialitate și securitate, a anunțat lansarea unei funcții revoluționare, menită să îmbunătățească...
Ultima oră
Pe aceeași temă