29.2 C
București
joi, 26 septembrie 2024
AcasăSportFotbalJucătorii lui Real Madrid au primit automobile de lux de la BMW,...

Jucătorii lui Real Madrid au primit automobile de lux de la BMW, partenerul oficial al clubului!

Astăzi, pe stadionul „Alfredo Di Stefano”, jucătorii lui Real Madrid au primit, la alegere, automobile noi marca BMW, ca parte a parteneriatului dintre club și producătorul auto german.

BMW, partenerul oficial de mobilitate al Real Madrid, a oferit fiecărui jucător din echipele de fotbal masculin, fotbal feminin și baschet șansa de a alege un nou automobil dintr-o gamă de 5 modele diferite. Prețurile acestor vehicule variază între 58.550 și 186.650 de euro, în funcție de model și specificații. Printre opțiunile disponibile s-au numărat atât modele complet electrice, cât și vehicule hibrid de înaltă performanță.

Vinicius și Lucas Vazquez au ales cele mai scumpe modele

Cel mai scump model din gamă, i7 M70 xDrive, cu un preț de pornire de 186.650 de euro, a fost preferat de Vinicius Junior și Lucas Vazquez. Vinicius a optat pentru varianta neagră, în timp ce Vazquez a ales una albă. Modelul, care se remarcă prin cei 659 de cai putere, este o limuzină electrică de lux, cu o lungime impresionantă de 5,4 metri și capacitatea de a accelera de la 0 la 100 km/h în doar 3,7 secunde.

Majoritatea jucătorilor au preferat modelul BMW XM, un SUV hibrid cu 653 de cai putere, care are un preț de pornire de 179.900 de euro. Acesta îmbină puterea unui motor electric cu un motor termic, oferind atât performanță ridicată, cât și eficiență în utilizare.

Pe de altă parte, antrenorul Carlo Ancelotti a ales un model i5 M60 xDrive, care dezvoltă 601 cai putere și are un preț de 114.450 de euro.

La polul opus, Antonio Rudiger și Aurelien Tchouameni au ales modelul cu cel mai mic preț din gamă, iX2 xDrive30, care costă 58.550 de euro. Acest model electric are toate funcțiile moderne pe care le oferă BMW, însă la un preț mai accesibil comparativ cu restul opțiunilor.

Dragos Soneriu
Dragos Soneriu
Dragoș are o vastă experiență în domeniul jurnalismului sportiv și al comentariilor sportive, activând pe principalele canale de televiziune din România. În prezent, este comentator sportiv la Antena 1 pentru competiții importante de fotbal, tenis, înot și polo. Anterior, între februarie 2021 și septembrie 2022, a fost redactor pentru Sport.ro, contribuind la scrierea știrilor și administrarea paginilor de social media ale site-ului.
Cele mai citite

Daniel Băluță face un apel la adresa lui Nicușor Dan să emită autorizația de construcție pentru refacerea Planşeului Unirii

Primarul Sectorului 4, Daniel Băluţă, face un apel public la adresa primarului general al Capitalei, Nicuşor Dan, şi a echipei acestuia, solicitând emiterea de...

Numărul insolvențelor în România a crescut cu 8,3% în prima jumătate a anului 2024

Un studiu realizat de Coface arată că în primele șase luni ale anului 2024 s-au înregistrat 3.684 de noi insolvențe, marcând o creștere de...

Ce au discutat Klaus Iohannis și premierul armean Nikol Pașinian la New York

Preşedintele român Klaus Iohannis a avut miercuri, la New York, o întâlnire cu premierul armean Nikol Paşinian, pe marginea Adunării Generale a ONU, cu...
Ultima oră
Pe aceeași temă