22.1 C
București
vineri, 26 iulie 2024
AcasăSportFotbalIstvan Kovacs va arbitra în „grupa morții” din Champions League

Istvan Kovacs va arbitra în „grupa morții” din Champions League

Arbitrul român Istvan Kovacs va conduce partida dintre AC Milan și Borussia Dortmund, din grupa F a Champions League, care va avea loc marți, 28 noiembrie, de la ora 22:00.

Istvan Kovacs va fi ajutat la cele două linii de arbitrii-asistenți Vasile Marinescu și Ovidiu Artene, al patrulea oficial fiind Marcel Bîrsan. În camera VAR se vor afla Pol van Boekel (Țările de Jos) și Cătălin Popa.

Înaintea acestei etape, Borussia Dortmund este liderul grupei, cu 7 puncte, iar AC Milan ocupă locul 3, cu 5 puncte.

Acesta este al treilea meci în faza grupelor UEFA Champions League al lui Istvan Kovacs, care a mai condus  partidele Newcastle – PSG (scor 4-1) și Arsenal Londra – FC Sevilla (2-0).

Urmărește România Liberă pe  XFacebook și Google News!

Redacția
Redacțiahttps://romanialibera.ro
România Liberă este o publicație tipărită și online pentru politică, afaceri și avocați, care acoperă anunțuri pentru litigii majore, tranzacții și probleme de reglementare. A fost fondată în 1877, în România. RL este o publicație de ultimă oră și unul dintre cele mai cunoscute cotidiene la nivel mondial, în principal ca voce a opoziției împotriva autocraților și a fostei Securități. Printre autorii și cititorii noștri se numără cea mai mare organizație filantropă, Fundația pentru o Societate Deschisă din SUA, precum și editorialiști internaționali celebri, profesori de știință și de drept din întreaga lume. În 2009, RL publica săptămânal un supliment de opt pagini cu articole în limba engleză din New York Times, astăzi publică cele mai noi videoclipuri și știri internaționale. Cu sediul în București, RL numără în prezent 50 de colaboratori, agenți și jurnaliști.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă