19.7 C
București
sâmbătă, 27 iulie 2024
AcasăSportFotbalIstvan Kovacs, delegat în optimile Ligii Campionilor. Ce meci va arbitra

Istvan Kovacs, delegat în optimile Ligii Campionilor. Ce meci va arbitra

Arbitrul român Istvan Kovacs va „fluiera” meciul dintre Inter Milano şi Atletico Madrid, care va avea loc marţi, de la ora 22:00, pe Stadionul San Siro din Milano, în prima manşă a optimilor de finală ale Ligii Campionilor.

Istvan Kovacs va fi ajutat de asistenţii Vasile Marinescu şi Ovidiu Artene, al patrulea oficial va fi Horaţiu Feşnic, în timp ce în camera VAR se vor afla Marco Fritz (Germania) şi Cătălin Popa.

Acesta va fi jocul cu numărul cinci arbitrat de Istvan Kovacs în actuala ediţie a Ligii Campionilor, după ce a mai fost la centru la partidele Newcastle – PSG 4-1, Arsenal – Sevilla 2-0, Milan – Borussia Dortmund 1-3 şi FC Porto – Şahtior Doneţk 5-3, toate din faza grupelor.

Portarul român Horaţiu Moldovan va fi probabil pe banca de rezerve a echipei Atletico, o premieră în cariera sa la un meci din Champions League.

Urmărește România Liberă pe  XFacebook și Google News!

Redacția
Redacțiahttps://romanialibera.ro
România Liberă este o publicație tipărită și online pentru politică, afaceri și avocați, care acoperă anunțuri pentru litigii majore, tranzacții și probleme de reglementare. A fost fondată în 1877, în România. RL este o publicație de ultimă oră și unul dintre cele mai cunoscute cotidiene la nivel mondial, în principal ca voce a opoziției împotriva autocraților și a fostei Securități. Printre autorii și cititorii noștri se numără cea mai mare organizație filantropă, Fundația pentru o Societate Deschisă din SUA, precum și editorialiști internaționali celebri, profesori de știință și de drept din întreaga lume. În 2009, RL publica săptămânal un supliment de opt pagini cu articole în limba engleză din New York Times, astăzi publică cele mai noi videoclipuri și știri internaționale. Cu sediul în București, RL numără în prezent 50 de colaboratori, agenți și jurnaliști.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă