13.7 C
București
duminică, 28 aprilie 2024
AcasăSportFotbalIstvan Kovacs, delegat în optimile Ligii Campionilor. Ce meci va arbitra

Istvan Kovacs, delegat în optimile Ligii Campionilor. Ce meci va arbitra

Arbitrul român Istvan Kovacs va „fluiera” meciul dintre Inter Milano şi Atletico Madrid, care va avea loc marţi, de la ora 22:00, pe Stadionul San Siro din Milano, în prima manşă a optimilor de finală ale Ligii Campionilor.

Istvan Kovacs va fi ajutat de asistenţii Vasile Marinescu şi Ovidiu Artene, al patrulea oficial va fi Horaţiu Feşnic, în timp ce în camera VAR se vor afla Marco Fritz (Germania) şi Cătălin Popa.

Acesta va fi jocul cu numărul cinci arbitrat de Istvan Kovacs în actuala ediţie a Ligii Campionilor, după ce a mai fost la centru la partidele Newcastle – PSG 4-1, Arsenal – Sevilla 2-0, Milan – Borussia Dortmund 1-3 şi FC Porto – Şahtior Doneţk 5-3, toate din faza grupelor.

Portarul român Horaţiu Moldovan va fi probabil pe banca de rezerve a echipei Atletico, o premieră în cariera sa la un meci din Champions League.

Urmărește România Liberă pe  XFacebook și Google News!

Cătălin Mihai
Cătălin Mihai
Cătălin Mihai a absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București și lucrează în presa centrală din anul 2014. În paralel cu activitatea jurnalistică, a activat ca redactor în cadrul Editurii Universității din București. A lucrat pentru România Liberă ca editor online și jurnalist sportiv între anii 2019-2021, iar din martie 2023 s-a alăturat din nou echipei.
Cele mai citite

Doi tineri au murit după ce au intrat cu scuterul într-un podeț. FOTO

Doi tineri au murit, noaptea trecută, într-un accident rutier produs pe raza satului Budeni, ce aparţine de oraşul Dolhasca, au anunţat reprezentanţii Inspectoratului pentru...

Ungaria a rămas în urma României la PIB-ul pe cap de locuitor

"România a întrecut Ungaria la PIB-ul pe cap de locuitor, iar românii sunt cu mult înaintea maghiarilor la consum", scrie, într-o analiză pentru Portfolio.hu,...

Un bărbat de 43 de ani din Rădăuți a evadat din arestul la domiciliu după ce a fost condamnat la patru ani închisoare

Un bărbat în vârstă de 43 de ani din municipiul Rădăuţi este cercetat penal pentru evadare, după ce ar fi părăsit arestul la domiciliu...
Ultima oră
Pe aceeași temă