21.3 C
București
duminică, 28 aprilie 2024
AcasăSportFotbalIstvan Kovacs arbitrează în play-off-ul Ligii Campionilor. La ce meci a fost...

Istvan Kovacs arbitrează în play-off-ul Ligii Campionilor. La ce meci a fost delegat centralul român

Istvan Kovacs a fost delegat de UEFA la returul play-off-ului Ligii Campionilor dintre FC Copenhaga (Danemarca) și Rakow (Polonia), care se va disputa miercuri, 30 august.

Kovacs îi va avea alături pe asistenții Vasile Marinescu și Ovidiu Artene, în timp ce al patrulea oficial va fi Horațiu Feșnic. În camera VAR se vor afla, din Țările de Jos, Pol van Boekel și Dennis Higler.

Partida este programată miercuri, 30 august, cu începere de la ora 22:00, pe Parken, în Copenhaga. În tur, danezii s-au impus cu 1-0.

Rakow, campioana Poloniei, îi are în componență pe internaționalii români Deian Sorescu și Bogdan Racovițan.

Tot în play-off-ul cupelor europene, de această dată în Europa League, Alexandru Deaconu va fi observator de arbitri la partida Aberdeen (Scoția) – BK Hacken (Suedia). Acesta va superviza o brigadă condusă la centru de Daniel Sierbert (Germania).

Urmărește România Liberă pe TwitterFacebook și Google News!

Cătălin Mihai
Cătălin Mihai
Cătălin Mihai a absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București și lucrează în presa centrală din anul 2014. În paralel cu activitatea jurnalistică, a activat ca redactor în cadrul Editurii Universității din București. A lucrat pentru România Liberă ca editor online și jurnalist sportiv între anii 2019-2021, iar din martie 2023 s-a alăturat din nou echipei.
Cele mai citite

Messi, de neoprit în America! Argentinianul a reușit o nouă dublă și e golgheter în MLS

Lionel Messi a contribuit decisiv la victoria lui Inter Miami cu scorul de 4-1 în faţa lui New England Revolution, după ce a marcat...

FOTO. Parcul Liniei din sectorul 6, în faza a doua. Este cel mai lung parc liniar din Europa

Parcul Liniei 2 din Sectorul 6 al Bucureștiului a fost inaugurat duminică, fiind a doua fază a acestui proiect ambițios. Amenajat de Primăria Sectorului...

Prințul Harry marchează cea de-a zecea aniversare a Jocurilor Invictus

Prințul Harry va marca cea de-a zecea aniversare a Jocurilor Invictus printr-o prezență specială la o slujbă ce va avea loc la Catedrala St....
Ultima oră
Pe aceeași temă