13.2 C
București
luni, 16 septembrie 2024
AcasăSportFotbalIonel Ganea, acuzat de agresiune! Un vecin spune că fostul fotbalist l-ar...

Ionel Ganea, acuzat de agresiune! Un vecin spune că fostul fotbalist l-ar fi bătut

Ionel Ganea, implicat într-un nou scandal de agresiune.

Ionel Ganea (51 de ani), fostul internațional român, se confruntă cu un nou scandal după ce un vecin l-a acuzat de agresiune. Poliția Voluntari a emis un ordin de protecție provizoriu pe numele lui Ganea, valabil timp de 5 zile, în urma unui conflict izbucnit din cauza unei dispute legate de o cale de acces.

Scandalul cu vecinul și intervenția Poliției

Incidentul a avut loc miercuri, când un vecin a apelat la 112, acuzându-l pe fostul fotbalist de agresiune fizică. Potrivit poliției, disputa a fost generată de poziționarea unui gard pe un drum de servitute care duce către una dintre proprietățile lui Ganea. În urma evaluării riscului, autoritățile au decis că există un pericol iminent, ceea ce a dus la emiterea ordinului de protecție.

În replică, Ganea a declarat că nu a fost vorba de o agresiune fizică, ci doar de o altercație verbală, explicând că relația sa cu vecinul respectiv a fost tensionată de mai mult timp din cauza problemelor legate de accesul la proprietate. Vecinii îi reproșează că își închiriază casa unor persoane care perturbă liniștea publică.

„Am avut doar o altercație verbală. Vecinul mă filmează zilnic, chiar și în curte, și minte lumea din jur. A închis drumul abuziv, mi-a obstrucționat accesul la proprietate fără acordul meu sau al Primăriei”, a declarat Ganea la Digi24.

Probleme repetate cu legea

Acesta nu este primul incident în care Ionel Ganea are probleme cu autoritățile. În martie, fostului atacant i-a fost suspendat permisul pentru 30 de zile după ce a refuzat să oprească la semnalele poliției, iar intervenția s-a finalizat cu amendă și ridicarea permisului. Ganea a opus atunci rezistență, fiind nevoie de intervenția jandarmilor.

Polițiștii continuă ancheta în cazul actual, deschizând un dosar penal in rem pentru infracțiunea de lovire sau alte violențe.

Dragos Soneriu
Dragos Soneriu
Dragoș are o vastă experiență în domeniul jurnalismului sportiv și al comentariilor sportive, activând pe principalele canale de televiziune din România. În prezent, este comentator sportiv la Antena 1 pentru competiții importante de fotbal, tenis, înot și polo. Anterior, între februarie 2021 și septembrie 2022, a fost redactor pentru Sport.ro, contribuind la scrierea știrilor și administrarea paginilor de social media ale site-ului.
Cele mai citite

Trump în siguranță, după o „aparentă” tentativă de asasinat

Suspectul și-a exprimat sprijinul pentru Ucraina în lupta împotriva Rusiei Candidatul republican la președinția SUA, Donald Trump, este în afara oricărui pericol, după ce Serviciul...

Accident cu două persoane decedate după ce o autoutilitară s-a răsturnat

Două persoane au murit şi trei au fost rănite, în noaptea de duminică spre luni, într-un accident produs pe DN 13B, între localităţile Praid...

Trump în siguranță, după o „aparentă” tentativă de asasinat

Suspectul și-a exprimat sprijinul pentru Ucraina în lupta împotriva Rusiei Candidatul republican la președinția SUA, Donald Trump, este în afara oricărui pericol, după ce Serviciul...
Ultima oră
Pe aceeași temă