18 C
București
duminică, 15 septembrie 2024
AcasăSportFotbalIncident șocant în Argentina! Un arbitru a fost amenințat cu arma

Incident șocant în Argentina! Un arbitru a fost amenințat cu arma

Președintele clubului din Argentina, acuzat de amenințări cu arma la adresa unui arbitru.

Scena fotbalistică din Argentina a fost zguduită de un incident șocant care a avut loc după meciul dintre Talleres Cordoba și Boca Juniors. Arbitrul Andrés Merlos (43 de ani) a declarat că a fost amenințat cu o armă de către Andrés Fassi (62 de ani), președintele clubului Talleres Cordoba, la finalul partidei în care Talleres a pierdut cu 1-1 și 7-8 la penalty-uri.

Incidentul șocant din vestiarul arbitrilor

Potrivit declarațiilor lui Merlos, după încheierea meciului, Fassi, însoțit de doi bodyguarzi, l-a urmărit până în vestiarul arbitrilor. „A intrat în vestiarul meu cu doi bodyguarzi și mi-au arătat arma: am fost în armată și recunosc o armă. Mi-au spus ceva pe un ton amenințător și am început să strig «Are o armă, are o armă!»”, a relatat Merlos la DSSports Radio. Arbitrul a menționat că, în ciuda intimidării, Fassi nu a apucat să apese pe trăgaci. După incident, Merlos a raportat situația managerului de securitate al meciului.

„Nu putem permite ca asemenea lucruri să se întâmple în fotbalul nostru. Acest bărbat, care are deja un trecut, a fost sancționat de Federație. Este deplorabil și trist. Nu există explicație pentru acțiunile acestui bărbat, este clar că beneficiază de impunitate,” a adăugat Merlos.

În ciuda amenințărilor și a teama de a nu fi în pericol, Merlos a afirmat că nu va renunța la cariera sa de arbitru. „Ar fi o recunoaștere a impunității de care se bucură acești oameni. Am jucat un meci bun în condiții specifice, pe care le putem analiza. Toate aceste lucruri trebuie să înceteze, viața mea a fost în pericol. Voi depune plângere penală și voi rezolva problema,” a spus el, subliniind că nu va ceda în fața intimidărilor.

Acest incident scoate în evidență provocările și riscurile cu care se confruntă oficialii în fotbalul modern, în timp ce comunitatea fotbalistică așteaptă măsuri adecvate pentru a preveni astfel de incidente în viitor.

Dragos Soneriu
Dragos Soneriu
Dragoș are o vastă experiență în domeniul jurnalismului sportiv și al comentariilor sportive, activând pe principalele canale de televiziune din România. În prezent, este comentator sportiv la Antena 1 pentru competiții importante de fotbal, tenis, înot și polo. Anterior, între februarie 2021 și septembrie 2022, a fost redactor pentru Sport.ro, contribuind la scrierea știrilor și administrarea paginilor de social media ale site-ului.
Cele mai citite

Guvern: 271 de persoane au fost evacuate și mutate în siguranță

Premierul Marcel Ciolacu a coordonat, la Galați, reuniunea Comandamentului pentru Situații de Urgență în care au fost luate mai multe decizii pentru protejarea vieții...

Inteligența artificială și automatizarea transformă diverse domenii, dar contabilii rămân esențiali, potrivit unui expert ASE

Tehnologiile emergente, precum inteligența artificială, roboții și softurile complexe, pătrund rapid în tot mai multe sectoare de activitate. Dacă în unele cazuri, acestea eficientizează...

Marcel Ciolacu: Prioritatea noastră este salvarea oamenilor

Marcel Ciolacu, Nicolae Ciucă, Cătălin Predoiu şi Raed Arafat au ajuns și duminică la Slobozia Conachi Mii de gospodării sub ape, în sute de case...
Ultima oră
Pe aceeași temă