18.9 C
București
luni, 16 septembrie 2024
AcasăSportFotbalÎncă un jucător o părăsește pe CFR Cluj! Va fi coleg cu...

Încă un jucător o părăsește pe CFR Cluj! Va fi coleg cu un român

Fundașul albanez, Arlind Ajeti, se alătură echipei din Bodrum după un sezon în SuperLiga României.

CFR Cluj continuă să facă modificări importante în lotul său. Ajeti, care a petrecut doar un sezon în SuperLiga României, se pregătește să facă pasul în prima ligă din Turcia, unde va fi coleg cu internaționalul român George Pușcaș.

Arlind Ajeti ieșise din planurile lui Dan Petrescu

Arlind Ajeti a ajuns la CFR Cluj în vara anului trecut, după ce s-a despărțit de Pordenone (Serie C), venind ca jucător liber de contract. În primul său sezon la Cluj, Ajeti a evoluat în 26 de meciuri și a reușit să marcheze 3 goluri. Cu toate acestea, revenirea lui Dan Petrescu la echipa din Gruia a schimbat situația fundașului, iar Ajeti a ieșit din planurile tehnicianului.

După ce CFR Cluj a renunțat la 13 jucători în această vară, inclusiv pe Philip Otele, Karlo Muhar, Daniel Bîrligea și Cristi Manea, echipa clujeană a decis să-l vândă pe Ajeti. Ioan Varga, președintele clubului, a acceptat oferta celor de la Bodrum, iar CFR Cluj va încasa suma de 300.000 de euro în schimbul fundașului.

În Turcia, Arlind Ajeti va avea ocazia să colaboreze cu George Pușcaș, atacantul român care a ajuns la Bodrum în această vară și a reușit să marcheze un gol în cele trei meciuri jucate până acum.

Pe lângă plecarea lui Ajeti, echipa se pregătește pentru alte schimbări importante, inclusiv transferul lui Keita, care va ajunge la Rapid, conform informațiilor fanatik.ro.

Dragos Soneriu
Dragos Soneriu
Dragoș are o vastă experiență în domeniul jurnalismului sportiv și al comentariilor sportive, activând pe principalele canale de televiziune din România. În prezent, este comentator sportiv la Antena 1 pentru competiții importante de fotbal, tenis, înot și polo. Anterior, între februarie 2021 și septembrie 2022, a fost redactor pentru Sport.ro, contribuind la scrierea știrilor și administrarea paginilor de social media ale site-ului.
Cele mai citite

Drăguș, umilit de către antrenorul lui Trabzonspor!

Atacantul român Denis Drăguș se confruntă cu dificultăți în debutul său la Trabzonspor. Denis Drăguș, care a avut un sezon anterior impresionant la Gaziantep, trece...

UE raportează un excedent record al balanței comerciale, în timp ce zona euro beneficiază de un surplus semnificativ

Uniunea Europeană a înregistrat în iulie 2024 un excedent record al balanței comerciale de 19,1 miliarde de euro, o îmbunătățire semnificativă față de excedentul...

Prețurile locuințelor noi din China înregistrează cea mai mare scădere din ultimii nouă ani

Prețurile locuințelor noi din China au înregistrat în august cel mai accentuat declin din ultimii peste nouă ani, potrivit datelor oficiale, întrucât măsurile de...
Ultima oră
Pe aceeași temă