17.8 C
București
luni, 16 septembrie 2024
AcasăSportFotbalHagi, investiție de 8 milioane de euro! Simona Halep a fost prezentă...

Hagi, investiție de 8 milioane de euro! Simona Halep a fost prezentă la inaugurare

Hagi a inaugurat un hotel de 8 milioane de euro pentru Academia sa.

Gheorghe Hagi traversează un început de sezon sub așteptări cu Farul Constanța, însă continuă să investească în viitorul fotbalului românesc. În ciuda dificultăților de pe teren, Hagi rămâne optimist, fiind convins că rezultatele vor veni.

Fostul mare internațional a prezentat cea mai recentă investiție a sa. La Ovidiu, a fost inaugurat un nou hotel destinat echipelelor Academiei Hagi, o investiție de 8 milioane de euro. Clădirea de patru etaje oferă condiții de top pentru sportivii Academiei, având toate facilitățile necesare pentru a asigura cele mai bune condiții de pregătire.

La evenimentul de inaugurare au fost prezente personalități de marcă din sportul constănțean, inclusiv Simona Halep. Imagini de la inaugurare sunt disponibile mai jos.

Declarațiile lui Gică Hagi

Mă gândeam la început că voi ajunge departe. Ce am gândit s-a împlinit, dar e loc și de mai bine. Astăzi am inaugurat clădirea și o bază sportiva ce aparțin clubului Farul, un club cu infrastructura bună și copii mulți. Am avut plăcerea de a întoarce fotbalului ce mi-a dat. Și pe mine m-au ajutat alții. Investiția cea mai bună e în copii. Cred că am făcut o treabă excelentă. Nu contează câți bani s-au investit, important e că s-a făcut un lucru de calitate. Academia noastră a dat jucători la cel mai înalt nivel, muncim pentru România.

Noi ne-am atins toate obiectivele, a câștigat și Farul campionatul, Constanța era singurul oraș portuar ce nu câștigase campionatul. Sper să mai am energie să sprijin în continuare, așa cum am fost sprijinit și eu. Primul lucru pe care trebuie să îl faci, când vrei să devii cel mai bun, este să asiguri condiții de calitate.

Sper ca generațiile următoare să dispute o finală de Campionat european sau Mondial, cum noi nu am reușit. Pentru mine au fost un exemplu Ajax și Olanda, pe care mi-am creat viziunea, iar apoi am ajuns la Real Madrid și Barcelona, cluburi care m-au făcut să conștientizez că pot deveni cel mai bun. Sunt înnebunit să progresez în fiecare zi. Farul trebuie să devină un club european. De aceea aștept noi acționari la club. Mulțumesc Farul că m-a ajutat când am fost mic, restul pentru mine a fost plăcere! I-am învățat pe copii să nu aibă niciun complex de inferioritate”, a spus Hagi, la inaugurarea corpului de 4 etaje.

Dragos Soneriu
Dragos Soneriu
Dragoș are o vastă experiență în domeniul jurnalismului sportiv și al comentariilor sportive, activând pe principalele canale de televiziune din România. În prezent, este comentator sportiv la Antena 1 pentru competiții importante de fotbal, tenis, înot și polo. Anterior, între februarie 2021 și septembrie 2022, a fost redactor pentru Sport.ro, contribuind la scrierea știrilor și administrarea paginilor de social media ale site-ului.
Cele mai citite

Parma cere o sumă uriașa pentru Dennis Man!

Evoluțiile excepționale ale lui Dennis Man în Serie A atrag atenția marilor cluburi europene, care sunt gata să plătească o sumă record pentru a-l...

Ligia Deca a început vizita în zonele sinistrate, cu o școală nouă din județul Galați

Cursurile sunt suspendate luni şi marţi în 25 de unităţi de învăţământ din zonele afectate de inundaţii din judeţul Galaţi Ligia Deca, împreună cu o...

Prefectul de Galați cere instituirea stării de alertă

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă a raportat încă o persoană decedată, pe raza localităţii Griviţa din judeţul Galaţi, numărul total ajungând la şapte Solicitarea...
Ultima oră
Pe aceeași temă