19.5 C
București
sâmbătă, 27 aprilie 2024
AcasăSportFotbalGică Hagi, înainte de returul cu Sheriff Tiraspol: „Nu suntem favoriți”

Gică Hagi, înainte de returul cu Sheriff Tiraspol: „Nu suntem favoriți”

Chiar dacă s-a impus în meciul tur cu scorul de 1-0, Gică Hagi spune că Farul nu este favorită să câştige disputa cu Sheriff Tiraspol din primul tur preliminar al Ligii Campionilor.

„Primul meci l-am avut la Constanţa, un meci foarte bun contra unei echipe mult mai experimentate ca noi pe plan european, am făcut un rezultat foarte bun. Dar asta nu înseamnă că suntem favoriţi. Cred că şansele sunt egale, aşa cum am plecat de la început. Ştim că întâlnim o echipă foarte bună, foarte disciplinată, cu un antrenor care vine din Italia şi care are jucători valoroşi, care pot face diferenţa în orice moment. Suntem conştienţi că trebuie să facem un meci foarte bun, atât defensiv cât şi ofensiv, un meci complet. Cu gândul ăsta am venit aici şi vom încerca să fim noi, să impunem ritmul şi intensitatea jocului. Acum cred că şi noi şi ei ne cunoaştem mult mai bine decât în meciul tur, aşa că nu cred că putem fi surprinşi de ceva. Poate apar doar mici schimbări, pentru că au adus mulţi jucători”, a declarat Hagi în conferinţa susţinută la Tiraspol.

El s-a arătat totuşi încrezător în şansele echipei sale că va putea să se califice în turul următor al Ligii Campionilor.

„Noi eram un club tânăr cu experienţă zero internaţională, pentru că am plecat de la zero, şi am construit un club care a câştigat tot ce se putea în România. Este o provocare mare pentru noi, dar suntem încrezători că putem trece de Sheriff mâine. Cred că suntem pregătiţi. Trebuie să jucăm foarte bine ca echipă, asta este baza la noi, nu stăm la mâna unui singur jucător niciodată”, a completat tehnicianul român.

Farul Constanţa joacă marţi, la Tiraspol, contra formației locale Sheriff, returul pentru calificarea în runda secundă a preliminariilor Ligii Campionilor. În tur, campioana României s-a impus cu scorul de 1-0.

Urmărește România Liberă pe TwitterFacebook și Google News!

Cătălin Mihai
Cătălin Mihai
Cătălin Mihai a absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București și lucrează în presa centrală din anul 2014. În paralel cu activitatea jurnalistică, a activat ca redactor în cadrul Editurii Universității din București. A lucrat pentru România Liberă ca editor online și jurnalist sportiv între anii 2019-2021, iar din martie 2023 s-a alăturat din nou echipei.
Cele mai citite

Dacă nu la fotbal, la tenis de masă! Elizabeta Samara câștigă Liga Campionilor

Jucătoarea română de tenis de masă Elizabeta Samara a reușit să obțină pentru a cincea oară în carieră titlul în Liga Campionilor europeni și...

Europarlamentarul Ramona Strugariu va candida la funcția de primar în Cluj-Napoca

Eurodeputata Ramona Strugariu, copreşedinte REPER, şi-a lansat, sâmbătă, candidatura la funcţia de primar al municipiului Cluj-Napoca, conform agerpres.ro. "Am intrat în politică tocmai ca să...

Floriile 2024, duminica dinainte de Paște. De ce se sfințesc ramurile de salcie

Floriile, duminica dinaintea Paștelui, reprezintă un moment de profundă semnificație în calendarul creștin. În această zi, creștinii marchează Intrarea Mântuitorului în Ierusalim, un eveniment...
Ultima oră
Pe aceeași temă