15.5 C
București
sâmbătă, 27 aprilie 2024
AcasăSportFotbalGALERIE FOTO. Kinsey Wolanski, blonda care a întrerupt finala Champions League din...

GALERIE FOTO. Kinsey Wolanski, blonda care a întrerupt finala Champions League din 2019, s-a apucat de design interior

Kinsey Wolanski, blonda care a devenit faimoasă după ce a alergat aproape goală pe teren în timpul finalei Champions League de la Madrid, dintre Tottenham și Liverpool, și-a găsit o nouă meserie ce n-are legatură cu fotbalul. Tânăra își trăiește acum visul făcând bani din designul interior, dar și din OnlyFans.

Kinsey Wolanksi a devenit celebră peste noapte atunci când a întrerupt finala UEFA Champions League din 2019. Tânăra în vârstă de 26 de ani a alergat pe teren purtând doar un costum de baie negru, extrem de sexy, care îi acoperea doar o mică parte a corpului. Cascadoria blondei a atras atenția a milioane de oameni, momentul dorindu-se a fi unul publicitar, deoarece pe pieptul acesteia era trecută adresa site-ul iubitului ei de atunci.

În ciuda unei scurte șederi în închisoare și a unei amenzi de 15.000 euro, totul s-a terminat cu bine pentru Kinsey. La acea vreme, numărul de urmăritori ai contului său de Instagram a crescut fulgerător de la 230 de mii la peste un milion într-o singură noapte. Între timp, Kinsey a reușit să atingă impresionanta cifră de 3,6 milioane de urmăritori pe Instagram.

Blondina pare că a dat uitării momentul cu pricina. În prezent, americanca are o avere de peste 3 milioane de dolari și este cunoscută pentru stilul de viață extravagant, fiind model în diverse campanii publicitare, dar și pe platforma OnlyFans.

„Nu eram pregătită pentru ceea ce a urmat, dar îmi place să împing lucrurile la limită și să trăiesc viața la maxim. Sunt foarte recunoscătoare pentru acea experiență pentru că popularitatea mea a crescut considerabil și pot împărtăși ceea ce fac cu oamenii din toată lumea”, a spus Wolanski într-un interviu pentru „The Sun”.

Însă acum îndrăzneața tânără și-a îndreptat atenția către o altă pasiune – cea de design interior. Kinsey postează frecvent pe Instagram imagini din noua ei carieră, lăudându-se cu transformările uimitoare pe care le face diferitelor încăperi.

Blonda cu origini rusești a publicat recent imagini de la un proiect finalizat cu descrierea: „Lucrăm mereu cu un buget restrâns, dar ne place modul în care putem transforma aceste case. Visăm să dezvoltăm proiecte uriașe cu bugete nelimitate de design”.

În ultimii ani, Kinsey a fost cameleonică în alegerile sale. Ea s-a descris anterior drept expert în imobiliare, în a pilota elicoptere, în parașutism, în investiții și în OnlyFans.

Urmărește România Liberă pe  TwitterFacebook și Google News!

Cătălin Mihai
Cătălin Mihai
Cătălin Mihai a absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București și lucrează în presa centrală din anul 2014. În paralel cu activitatea jurnalistică, a activat ca redactor în cadrul Editurii Universității din București. A lucrat pentru România Liberă ca editor online și jurnalist sportiv între anii 2019-2021, iar din martie 2023 s-a alăturat din nou echipei.
Cele mai citite

Rusia – Ucraina, ziua 773: SUA anunță un ajutor militar de 6 miliarde dolari pentru Kiev. VIDEO

Ministrul american al Apărării, Lloyd Austin, a anunţat o nouă componentă de asistenţă militară pentru Ucraina în valoare de şase miliarde de dolari, într-un...

Doi tineri au murit după ce au intrat cu scuterul într-un podeț. FOTO

Doi tineri au murit, noaptea trecută, într-un accident rutier produs pe raza satului Budeni, ce aparţine de oraşul Dolhasca, au anunţat reprezentanţii Inspectoratului pentru...

ANPC, recomandări pentru 1 Mai. “Acordați o atenție deosebită aspectului produsului”

Avertizarea transmisă de către directorul general al Autorității Naționale pentru Protecția Consumatorilor (ANPC), Paul Anghel, este deosebit de importantă pentru consumatorii din România, în...
Ultima oră
Pe aceeași temă