18.8 C
București
luni, 29 aprilie 2024
AcasăSportFotbalFOTO. FC Barcelona va juca în „El Clasico” cu logo-ul trupei Rolling...

FOTO. FC Barcelona va juca în „El Clasico” cu logo-ul trupei Rolling Stones pe tricouri

FC Barcelona va juca marele derby cu Real Madrid, programat pentru data de 28 octombrie, în tricouri cu faimosul logo al trupei Rolling Stones.

Faimosul logo „buzele şi limba” al trupei rock americane va înlocui sigla Spotify pe tricourile primei echipe, pentru a promova astfel noul album Rolling Stones, „Hackney Diamonds”, care va fi lansat vineri.

Cei trei componenţi ai trupei Rolling Stones – Mick Jagger, Keith Richards şi Ronnie Wood – s-au fotografiat cu tricourile „blaugrana” având imprimat pe partea frontală logo-ul respectiv, conform fotografiilor postate pe site-ul oficial al campioanei Spaniei.

Logo-ul va fi va fi prezent, de asemenea, pe tricourile echipei feminine a clubului catalan, la meciul din F League cu Sevilla, care va avea loc în data de 5 noiembrie pe stadionul Johan Cruyff.

Urmărește România Liberă pe  TwitterFacebook și Google News!

Cătălin Mihai
Cătălin Mihai
Cătălin Mihai a absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București și lucrează în presa centrală din anul 2014. În paralel cu activitatea jurnalistică, a activat ca redactor în cadrul Editurii Universității din București. A lucrat pentru România Liberă ca editor online și jurnalist sportiv între anii 2019-2021, iar din martie 2023 s-a alăturat din nou echipei.
Cele mai citite

Goluri românești în Turcia! Sorescu și Drăguș au marcat pentru Gaziantep

Internaţionalii români Deian Sorescu şi Denis Drăguş au marcat câte un gol în partida pe care Gaziantep FK a pierdut-o cu scorul de 2-4...

Marijuana la borcan. DIICOT a descoperit o cultură de canabis într-un apartament din București

Din ancheta efectuată de DIICOT în perioada octombrie 2023 - aprilie 2024, s-a constatat că individul în cauză a inițiat și a dezvoltat o...

Călătoria Spirituală către Înnoire și Lumină

Odată cu venirea primăverii, credincioșii ortodocși din întreaga lume își îndreaptă gândurile și inimile către unul dintre cele mai semnificative momente spirituale ale...
Ultima oră
Pe aceeași temă