30 C
București
vineri, 28 iunie 2024
AcasăSportFotbalFinala Ligii Campionilor va fi arbitrată de slovenul Slavko Vincic

Finala Ligii Campionilor va fi arbitrată de slovenul Slavko Vincic

Finala Ligii Campionilor din acest an, care va opune pe stadionul Wembley echipele Real Madrid și Borussia Dortmund, va fi condusă la centru de arbitrul sloven Slavko Vincic.

Vincic, în vârstă de 44 de ani, arbitru internaţional din 2010, îi va avea ca asistenţi la cele două linii pe compatrioţii săi Tomas Klancnik şi Andraz Kovacic, în timp ce francezii Francois Letexier şi Cyril Mugnier vor acţiona ca al patrulea oficial, respectiv ca arbitru asistent de rezervă.

Arbitru VAR va fi slovenul Nejc Kajtazovic, iar compatriotul acestuia Rade Obrenovic va îndeplini rolul de asistent VAR, în timp ce italianul Massimiliano Irrati va asigura suportul VAR.

În actuala ediţie a Ligii Campionilor, arbitrul sloven a condus în total şapte meciuri.

Finala Europa League dintre Atalanta Bergamo și Bayer Leverkusen, programată pe 22 mai la Dublin, va fi arbitrată de o brigadă din România, cu Istvan Kovacs la centru.

Finala Europa Confernce League, în care Fiorentina va primi replica formaţiei Olympiakos Pireu, va fi condusă de portughezul Artur Soares, pe 29 mai la Atena.

Urmărește România Liberă pe  XFacebook și Google News!

Cătălin Mihai
Cătălin Mihai
Cătălin Mihai a absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București și lucrează în presa centrală din anul 2014. În paralel cu activitatea jurnalistică, a activat ca redactor în cadrul Editurii Universității din București. A lucrat pentru România Liberă ca editor online și jurnalist sportiv între anii 2019-2021, iar din martie 2023 s-a alăturat din nou echipei.
Cele mai citite

Primul Consiliu UE după alegeri: Agenda strategică, locuri de muncă de top și Zelensky, pe masa discuțiilor

Liderii UE s-au adunat la Bruxelles joi și vineri pentru primul summit după scrutinul de alegeri în care să numească oficiali de rang înalt...

Anchetă: câți copii consumă droguri și tutun – date

Trei din 10 copii știu pe cineva care a consumat substanțe psihoactive / droguri, în general din proximitate; Aproape unu din trei adolescenți afirmă că...

După Portugalia – Georgia, Kovesi are ce ancheta la EURO

Ilustrație: Marian Avramescu Procurorul șef european, Laura Codruța Kovesi, a stârnit emoțiile echipelor puse pe blaturi, prin prezența sa în tribune la Turneul Final...
Ultima oră
Pe aceeași temă