33.2 C
București
duminică, 23 iunie 2024
AcasăSportFotbalFCSB, victorie la scor cu Petrolul Ploiești

FCSB, victorie la scor cu Petrolul Ploiești

FCSB a învins-o categoric pe Petrolul Ploieşti, cu scorul de 4-1, joi seara, pe Arena Naţională, în epilogul etapei a 28-a a Superligii.

Formația bucureșteană a început partida în forță, iar după numai 5 minute Adrian Șut a deschis scorul pe tabela de marcaj, cu un șut din marginea careului mic. Fotbaliștii Petrolului nu au acuzat șocul și au restabilit egalitatea în minutul 9, prin Felix Mathaus, după un corner.

Vicecampioana a preluat conducerea în minutul 29, când Andrea Compagno a marcat din penalty, după un fault comis de Florin Borţa asupra lui Darius Olaru. Compagno a realizat dubla după pauză (57), cu o lovitură de cap.

Mijlocaşul francez Malcom Edjouma a închis tabela în minutul 87, cu cel mai spectaculos gol al partidei, din foarfecă.

    Grație acestui succes, FCSB revine pe podiumul Superligii, cu două etape înainte de terminarea sezonului regulat. Roș-albaștrii au 54 de puncte, cu 5 mai puține decât CFR Cluj, ocupanta locului secund. Lider este în continuare Farul Constanța, cu 61 de puncte.

    Urmărește România Liberă pe TwitterFacebook și Google News!

    Cătălin Mihai
    Cătălin Mihai
    Cătălin Mihai a absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București și lucrează în presa centrală din anul 2014. În paralel cu activitatea jurnalistică, a activat ca redactor în cadrul Editurii Universității din București. A lucrat pentru România Liberă ca editor online și jurnalist sportiv între anii 2019-2021, iar din martie 2023 s-a alăturat din nou echipei.
    Cele mai citite

    Rusia acuză SUA de responsabilitate pentru atacul Ucrainei asupra Crimeei

    Ministerul Apărării din Rusia a declarat duminică că Washingtonul poartă responsabilitatea pentru un atac mortal asupra Crimeei anexate de Rusia de către Ucraina, care,...

    Rareș Bogdan a lăsat un ceas în Secu(Real)itate(a) ce indică mereu Doi și-un sfert

    Ilustrație: Marian Avramescu Europarlamentarul Partidului Național Liberal (PNL), Rareș Bogdan, și-ar fi uitat unul dintre ceasurile din deja celebra sa colecție în sediul Realitatea...

    Orezul Cărnos: O Revoluție Alimentară din Coreea de Sud

    Seul, Coreea de Sud Într-un mic laborator din Seul, o echipă de oameni de știință sud-coreeni lucrează la un proiect revoluționar care ar putea schimba...
    Ultima oră
    Pe aceeași temă