23.8 C
București
marți, 2 iulie 2024
AcasăSportFotbalPas fals pentru lider. FCSB și Voluntari au oferit cea mai spectaculoasă...

Pas fals pentru lider. FCSB și Voluntari au oferit cea mai spectaculoasă remiză albă a sezonului

FCSB a făcut un nou pas greșit pe teren propriu, după ce a remizat cu FC Voluntari, scor 0-0, duminică seara, pe Arena Naţională.

Roș-albaștrii s-au împiedicat, încă o dată, de micuța FC Voluntari, după rezultatele din sezoanele trecute.

Pe fondul unei partide echilibrate, FCSB a avut câte o ocazie uriașă în fiecare repriză. În prima parte, Andrea Compagno a irosit șansa de a deschide scorul, servit ideal de Dorin Rotariu, în timp ce Alexandru Băluță a trimis în bară în prelungirile partidei. De cealaltă parte, oaspeții puteau da lovitura pe contraatac, dar Târnovanu sau lipsa de precizie au făcut ca partida să se încheie cu un scor „alb”.

Formația bucureșteană a reclamat un henț în careu comis de Paz în minutul 88, care a rămas, însă, nesancționat de brigada de arbitri.

Partida de pe Arena Națională a reprezentat și debutul lui Dorin Rotariu în tricoul roș-albastru, atacantul în vârstă de 28 de ani evoluând în primele 45 de minute.

Pentru roș-albaștri urmează o deplasare complicată la Ploiești, pentru confruntarea cu Petrolul, care vine după victoria categorică obținută în Bănie, în fața Universității Craiova.

Urmărește România Liberă pe  XFacebook și Google News!

Cătălin Mihai
Cătălin Mihai
Cătălin Mihai a absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București și lucrează în presa centrală din anul 2014. În paralel cu activitatea jurnalistică, a activat ca redactor în cadrul Editurii Universității din București. A lucrat pentru România Liberă ca editor online și jurnalist sportiv între anii 2019-2021, iar din martie 2023 s-a alăturat din nou echipei.
Cele mai citite

Ca să nu mai aibă ei emoții decât legate de meci, politicienii de pe Dâmbovița au pus mână de la mână să-i ia lui...

Ilustrație: Marian Avramescu Ca să nu mai existe emoții pentru figurile politice importante de pe Dâmbovița că pot pleca și cu un dosar ca...

Continuă consultările pe tema calendarului alegerilor. Concluziile după prima zi

Premierul Marcel Ciolacu, preşedinte PSD, continuă în această dimineaţă consultările cu partidele politice pe tema datei de organizare a alegerilor prezidenţiale şi parlamentare.Şeful Executivului...

EURO 2024: Portugalia-Slovenia(0-0) s-a decis la penalty-uri 3-0

Portugalia s-a calificat dramatic în sferturile de finală de la Euro 2024. A fost 0-0 cu Slovenia la finalul reprizelor de prelungire, 3-0 la...
Ultima oră
Pe aceeași temă