21.3 C
București
duminică, 28 aprilie 2024
AcasăSportFotbalFCSB continuă să piardă din avansul față de Rapid! Roș-albaștrii au remizat...

FCSB continuă să piardă din avansul față de Rapid! Roș-albaștrii au remizat alb cu „U” Cluj

FCSB a făcut un nou pas fals în Liga 1, după ce a remizat în deplasare cu Universitatea Cluj, scor 0-0, în epilogul etapei cu numărul 26.

Pe Cluj Arena, „studenții” lui Sabău puteau deschide scorul în minutul 16, dar Ștefan Târnovanu a fost inspirat la lovitura de pedeapsă executată de Dan Nistor și a parat de două ori mingea trimisă de decarul Universității.

Alhassam a irosit o șansă bună de gol în minutul 22, iar pe finalul primei reprize, Coman a încercat din nou să îl învingă pe Gorea din lovitură liberă.

În partea a doua, clujenii au fost mai periculoși și au irosit câteva ocazii bune, însă partida s-a încheiat cu scorul de 0-0.

La FCSB a debutat Nana Antwi, fundașul ghanez înlocuindu-l pe Valentin Crețu în startul reprizei secunde.

După acest egal, FCSB se menține la 7 puncte față de ocupanta locului secund, Rapid. Pentru roș-albaștri urmează meciul de duminică împotriva „lanternei roșii” FC Botoșani.

De cealaltă parte, Universitatea Cluj continuă să viseze la calificarea în play-off. Ardelenii sunt pe locul opt, cu 34 de puncte.

Urmărește România Liberă pe  XFacebook și Google News!

Cătălin Mihai
Cătălin Mihai
Cătălin Mihai a absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București și lucrează în presa centrală din anul 2014. În paralel cu activitatea jurnalistică, a activat ca redactor în cadrul Editurii Universității din București. A lucrat pentru România Liberă ca editor online și jurnalist sportiv între anii 2019-2021, iar din martie 2023 s-a alăturat din nou echipei.
Cele mai citite

Așteptarea de 9 ani a luat sfârșit. FCSB e noua campioană a României la fotbal

Un singur punct mai avea nevoie FCSB, în meciul de sâmbătă seara cu Farul Constanța, pentru a se încorona noua campioană a Superligii. În...

Sondaj. Imediat după ce și-a relansat candidatura, Gabriela Firea a trecut înaintea lui Piedone, însă după Nicușor Dan

Gabriela Firea ar fi pe locul al doilea în preferințele de vot pentru Primăria Capitalei, după Nicușor Dan, indică un sondaj realizat de grupul...

Mișcare surprinzătoare a Bursei de la București

Bursa de Valori Bucureşti (BVB) a câştigat peste 5,6 miliarde de lei la capitalizare în această săptămână, în timp ce valoarea tranzacţiilor cu acţiuni...
Ultima oră
Pe aceeași temă