21 C
București
sâmbătă, 27 iulie 2024
AcasăSportFotbalEternul derby, decis de „bijuteria” lui Florinel Coman. FCSB s-a desprins în...

Eternul derby, decis de „bijuteria” lui Florinel Coman. FCSB s-a desprins în fruntea clasamentului

FCSB a câștigat „Eternul derby” cu Dinamo Bucureşti, cu scorul de 1-0, grație golului superb marcat de Florinel Coman din lovitură liberă, și s-a distanțat la cinci puncte în fruntea clasamentului Ligii 1.

FCSB a dominat jocul și nu le-au dat șanse gazdelor să pună în pericol poarta lui Ștefan Târnovanu. Prima ocazie a roş-albaştrilor a fost ratată de Darius Olaru (46), care a şutat la colţul lung, dar mingea s-a dus pe lângă bară.

Unicul gol al partidei a fost marcat de Florinel Coman, care l-a lăsat fără replică pe Golubovic, în minutul 52, din lovitură liberă.

Apoi, Dinamo a fost mult mai ofensivă şi a avut mai multe ocazii bune de egalare. Goncalo Gregorio (64) a şutat de la 25 de metri, dar Târnovanu a respins în corner. Lamine Ghezali (81) a trimis din voleu, din careu, în braţele lui Târnovanu. Costin Amzăr (82) a şutat la colţul scurt, dar Alexandru Pantea a respins în corner.

Ultima ocazie i-a aparținut lui Dani Iglesias, care în prelungiri a reluat din voleu de la 15 metri, dar puţin pe lângă poartă.

După acest succes, FCSB şi-a consolidat poziţia de lider, având acum un avans de cinci puncte față de CFR Cluj, ocupanta locului secund. De cealaltă parte, Dinamo a ajuns la 11 etape consecutive fără victorie, timp în care a obținut trei egaluri şi opt eşecuri. Cu 10 puncte, alb-roșii sunt penultimii în Liga 1.

Urmărește România Liberă pe  XFacebook și Google News!

Redacția
Redacțiahttps://romanialibera.ro
România Liberă este o publicație tipărită și online pentru politică, afaceri și avocați, care acoperă anunțuri pentru litigii majore, tranzacții și probleme de reglementare. A fost fondată în 1877, în România. RL este o publicație de ultimă oră și unul dintre cele mai cunoscute cotidiene la nivel mondial, în principal ca voce a opoziției împotriva autocraților și a fostei Securități. Printre autorii și cititorii noștri se numără cea mai mare organizație filantropă, Fundația pentru o Societate Deschisă din SUA, precum și editorialiști internaționali celebri, profesori de știință și de drept din întreaga lume. În 2009, RL publica săptămânal un supliment de opt pagini cu articole în limba engleză din New York Times, astăzi publică cele mai noi videoclipuri și știri internaționale. Cu sediul în București, RL numără în prezent 50 de colaboratori, agenți și jurnaliști.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă