22.1 C
București
vineri, 26 iulie 2024
AcasăSportFotbalE oficial! Christian Pulisic a semnat cu AC Milan. Suma încasată de...

E oficial! Christian Pulisic a semnat cu AC Milan. Suma încasată de Chelsea

Atacantul american Christian Pulisic a semnat un contract pe patru ani cu AC Milan, cu o opţiune de un an suplimentar.

Milanezii l-au transferat pe Pulisic de la formația londoneză Chelsea, iar pentru serviciile acestuia italienii vor plăti 20 milioane euro plus bonusuri. Pulisic a ajuns la Chelsea de la Borussia Dortmund în schimbul a 57,6 milioane de lire sterline în 2019, devenind cel mai scump fotbalist din America de Nord.

În cele patru sezoane petrecute pe Stamford Bridge, Pulisic a strâns 145 meciuri, a marcat 26 de goluri şi a oferit 21 pase decisive. El a contribuit la succesele londonezilor din Liga Campionilor, Supercupa UEFA şi Campionatul Mondial al cluburilor în 2021.

Pulisic a primit tricoul cu numărul 11, purtat de Zlatan Ibrahimovic și a declarat: „Nu încerc să îi iau locul, el este o legendă, dar este un nou început şi mi-a plăcut acest număr”.

Christian Pulisic a semnat un contract pe patru ani cu AC Milan
FOTO: Facebook AC Milan

La Milan, Pulisic îl va avea din nou coechipier pe Ruben Loftus-Cheeck, care a părăsit-o, de asemenea, pe Chelsea.

Urmărește România Liberă pe  TwitterFacebook și Google News!

Redacția
Redacțiahttps://romanialibera.ro
România Liberă este o publicație tipărită și online pentru politică, afaceri și avocați, care acoperă anunțuri pentru litigii majore, tranzacții și probleme de reglementare. A fost fondată în 1877, în România. RL este o publicație de ultimă oră și unul dintre cele mai cunoscute cotidiene la nivel mondial, în principal ca voce a opoziției împotriva autocraților și a fostei Securități. Printre autorii și cititorii noștri se numără cea mai mare organizație filantropă, Fundația pentru o Societate Deschisă din SUA, precum și editorialiști internaționali celebri, profesori de știință și de drept din întreaga lume. În 2009, RL publica săptămânal un supliment de opt pagini cu articole în limba engleză din New York Times, astăzi publică cele mai noi videoclipuri și știri internaționale. Cu sediul în București, RL numără în prezent 50 de colaboratori, agenți și jurnaliști.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă