17.8 C
București
joi, 19 septembrie 2024
AcasăSportFotbalDrăgușin, criticat după meciul din Carabao Cup! Tottenham a învins dramatic pe...

Drăgușin, criticat după meciul din Carabao Cup! Tottenham a învins dramatic pe Coventry

Deși Tottenham a reușit să întoarcă scorul și să se califice în optimile Carabao Cup, prestația fundașului Radu Drăgușin a fost criticată dur de fani.

Tottenham a obținut o victorie dramatică împotriva lui Coventry, scor 2-1, în 16-imile Carabao Cup. Românul Radu Drăgușin, în vârstă de 22 de ani, a fost titularizat de Ange Postecoglou, fiind integralist în centrul defensivei alături de Ben Davies. Meciul a fost unul tensionat pentru Spurs, echipa fiind condusă până în minutul 88, când Spence a egalat, iar Johnson a marcat golul decisiv în prelungiri, la 90+2.

Tottenham, victorie în prelungiri, Drăgușin contestat

Drăgușin a avut câteva momente notabile pe teren: a reușit 71 de pase din 77 (92%), a câștigat 5 din 8 dueluri, a blocat două șuturi și a creat o ocazie de gol. Totuși, prestația sa a fost criticată dur de suporterii echipei londoneze. Fanii lui Tottenham l-au acuzat pe fundașul român de poziționare greșită și slabe intervenții la mingile înalte, aspecte care i-au atras o notă de 4 din partea jurnaliștilor britanici.

„Un mic detaliu care arată de ce Radu Drăgușin nu este titular. Toate mingile înalte l-au terminat”, au scris fanii pe rețelele sociale. Alții au fost și mai vehemenți: „Drăgușin este umilit de către un atacant din Championship” sau „Drăgușin pare că este intimidat de un stadion din Championship pe jumătate gol”.

Un viitor incert la Tottenham

Chiar dacă Drăgușin a impresionat la echipa națională, unde a evoluat într-o defensivă bine organizată, prestația sa la Tottenham a ridicat multe semne de întrebare. În meciul cu Coventry, românul a părut nesigur, lucru observat și de presa engleză: „S-a debusolat atunci când s-a lovit de Forster în apărare și a fost aproape să le facă un cadou celor de la Coventry”, au comentat jurnaliștii de la Spurs Web.

Deși echipa sa s-a calificat în optimile competiției, viitorul lui Drăgușin la Tottenham rămâne incert, mai ales în fața criticilor venite atât din partea fanilor, cât și a presei.

Dragos Soneriu
Dragos Soneriu
Dragoș are o vastă experiență în domeniul jurnalismului sportiv și al comentariilor sportive, activând pe principalele canale de televiziune din România. În prezent, este comentator sportiv la Antena 1 pentru competiții importante de fotbal, tenis, înot și polo. Anterior, între februarie 2021 și septembrie 2022, a fost redactor pentru Sport.ro, contribuind la scrierea știrilor și administrarea paginilor de social media ale site-ului.
Cele mai citite

Lumina speranței în întuneric: Nevăzătorii cer Guvernului să-i privească în ochi

Nevăzătorii sunt revoltați că noua Lege a pensiilor le ia până la 80% din venituri Nevăzătorii protestează împotriva reducerii pensiilor cu până la 80%, cauzată...

Un taximetrist a fost bătut de doi clienți, care i-au furat mașina

Doi bărbați au fost arestați preventiv după ce, în urma unui conflict cu un șofer de taxi care a refuzat să îi transporte în...

Elena Lasconi promite transparență totală privind cheltuirea banilor Administraţiei Prezidenţiale

Preşedintele USR, Elena Lasconi, a declarat miercuri că, dacă va câştiga alegerile, va face publice toate cheltuielile Administraţiei Prezidenţiale şi va diminua bugetul acestei...
Ultima oră
Pe aceeași temă