12.6 C
București
joi, 17 octombrie 2024
AcasăSportFotbalDinamo - FCSB, 40.000 de bilete vândute pentru meciul din acest weekend!

Dinamo – FCSB, 40.000 de bilete vândute pentru meciul din acest weekend!

Dinamo București a anunțat vânzarea a peste 40.000 de bilete pentru „Eternul Derby” împotriva FCSB, programat duminică, 20 octombrie, pe Arena Națională, un meci așteptat cu mare interes de către fanii ambelor echipe.

Entuziasmul fanilor pentru acest derby tradițional a fost evident, Dinamo reușind să vândă până acum 37.000 de bilete pentru suporterii săi, conform anunțului oficial al clubului. La acest număr se adaugă 8.000 de bilete alocate fanilor echipei FCSB, ceea ce aduce totalul la peste 40.000 de bilete vândute. Aceste cifre subliniază intensitatea rivalității dintre cele două cluburi și interesul enorm al suporterilor pentru acest meci.

Cererea mare de bilete pentru meciul de duminică

Recent, în contextul cererii crescute de bilete, Dinamo a anunțat și deschiderea inelului 3 de pe Arena Națională, ceea ce va permite mai multor fani să asiste la meci. De asemenea, FCSB a pus în vânzare biletele primite pentru Peluza Sud a Arenei Naționale, asigurând astfel o atmosferă electrizantă pentru duelul de duminică.

Meciul este programat să înceapă la ora 21:00 și va putea fi urmărit în direct pe canalele Prima Sport 1 și Digi Sport 1.

Florentin Petre, fost jucător emblematic al lui Dinamo, a împărtășit recent amintiri valoroase legate de derby. „În 2000, când i-am bătut în Ștefan cel Mare cu 3-2 și am câștigat campionatul. Când s-a terminat meciul, am închis ochii și am revăzut toți acei ani din copilărie… și am simțit o descătușare imensă”, a declarat Petre, rememorând atmosfera specială din acele vremuri.

Dragos Soneriu
Dragos Soneriu
Dragoș are o vastă experiență în domeniul jurnalismului sportiv și al comentariilor sportive, activând pe principalele canale de televiziune din România. În prezent, este comentator sportiv la Antena 1 pentru competiții importante de fotbal, tenis, înot și polo. Anterior, între februarie 2021 și septembrie 2022, a fost redactor pentru Sport.ro, contribuind la scrierea știrilor și administrarea paginilor de social media ale site-ului.
Cele mai citite

România, campioană la inflație: Șapte luni pe podiumul scumpirilor în UE

România este ţara cu cea mai ridicată inflaţie din blocul comunitar, cu un avans anual al preţurilor de 4,8% Rata anuală a inflaţiei în Uniunea...

China oferă împrumuturi suplimentare de peste 500 miliarde de euro pentru proiectele imobiliare nefinalizate

Guvernul chinez a anunțat un nou pachet de măsuri pentru sprijinirea sectorului imobiliar, inclusiv o creștere semnificativă a creditelor destinate proiectelor nefinalizate, ajungând la...

Liam Payne, fost membru One Direction, s-ar fi drogat înainte să cadă de la balcon

Liam Payne, cunoscut pentru activitatea sa ca membru al trupei One Direction, a decedat la vârsta de 31 de ani, după ce a căzut...
Ultima oră
Pe aceeași temă