14.1 C
București
marți, 17 septembrie 2024
AcasăSportFotbalDinamo decimată înaintea meciului cu Unirea Slobozia! Șase absenți are echipa lui...

Dinamo decimată înaintea meciului cu Unirea Slobozia! Șase absenți are echipa lui Kopic

Dinamo se confruntă cu mari probleme de lot înaintea confruntării din Superliga României, etapa a noua, împotriva Unirii Slobozia.

Antrenorul Zelijko Kopic va trebui să se descurce fără șase jucători importanți, pentru meciul programat vineri, 13 septembrie, la ora 21:00, pe stadionul Arcul de Triumf.

Jucătorii indisponibili

Andrei Nicolescu, oficialul clubului, a anunțat că șase fotbaliști nu vor fi apți pentru această partidă: Josue Homawoo, Hakim Abdallah, Petru Neagu, Antonio Bordușanu, Andrei Florescu și Dennis Politic.

„Hakim (n.r. – Abdallah) a reluat pregătirea, dar nu poate să facă decât bicicletă deocamdată. Probabil va începe alergările într-o săptămână. Are cel puțin 4 săptămâni de la operația la umăr interzis să facă orice mișcare care să poată să-i compromită mișcarea umărului.

Face recuperare pentru reluarea mobilității. Presupun că o lună jumătate de la operație, deci încă 4-5 săptămâni (n.r. – va mai absenta). Dennis (n.r. – Politic) e mai bine, cred că începând de duminică sau când vom relua antrenamentele va intra în programul echipei.

Petru Neagu e într-o zonă bună, reia și el antrenamentele de duminică cu echipa. Bordușanu face recuperare, dar cred că e complicat. Cred că vor fi 3-4 săptămâni, deși inițial am zis 1-2.

În cazul lui Homawoo va mai dura cel puțin 10 zile, nu știu exact. Suntem într-o continuă căutare au unei soluții pentru el. Florescu este imobilizat încă 3 săptămâni, iar ulterior poate relua antrenamentele”, a spus oficialul dinamovist, potrivit gsp.ro

Dragos Soneriu
Dragos Soneriu
Dragoș are o vastă experiență în domeniul jurnalismului sportiv și al comentariilor sportive, activând pe principalele canale de televiziune din România. În prezent, este comentator sportiv la Antena 1 pentru competiții importante de fotbal, tenis, înot și polo. Anterior, între februarie 2021 și septembrie 2022, a fost redactor pentru Sport.ro, contribuind la scrierea știrilor și administrarea paginilor de social media ale site-ului.
Cele mai citite

Reacţia unui turist din Polonia în drum spre Grecia după ce a văzut cum ninge pe Transalpina

La munte, au căzut primele ninsori din acest sezon. Pe Transalpina, drumarii deszăpezesc deja şoseaua, iar mai mulţi turişti au avut de suferit din...

PMP și Forța Dreptei fac alianță și îl susțin pe Ludovic Orban la prezidențiale

Partidul Mişcarea Populară (PMP) şi partidul Forţa Dreptei (FD) au anunţat, luni, că formează o alianță în perspectiva alegerilor parlamentare și prezidențiale de la...

Reacţia unui turist din Polonia în drum spre Grecia după ce a văzut cum ninge pe Transalpina

La munte, au căzut primele ninsori din acest sezon. Pe Transalpina, drumarii deszăpezesc deja şoseaua, iar mai mulţi turişti au avut de suferit din...
Ultima oră
Pe aceeași temă